Најавe и обавештења

01
Мар 2024
13:00

Премијерка у посети Матарушкој Бањи и Краљеву

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић посетиће у петак, 1. марта, Матарушку Бању и Краљево како би присуствовала представљању 20 пројеката пословне инфраструктуре.

Посета ће започети у 13 часова, испред ресторана „Капица”, обиласком једног од пројеката – ревитализација Матарушке Бање.

Председница Владе ће са шефом Делегације ЕУ у Србији Емануелом Жиофреом уручити сертификате представницима 20 локалних самоуправа у 14 часова, у Градској управи града Краљева, Трг Јована Сарића 1, свечана сала.

Локалне самоуправе ће, уз бесповратна средства ЕУ у вредности од више од пет милиона евра, спровести пројекте који ће унапредити инфраструктуру у индустријским зонама, туристичку инфраструктуру, развити техничку документацију за нове пројекте и тако побољшати услове за инвестирање.

Молимо редакције да новинарске екипе акредитују на меморандуму медијске куће (име и презиме, функција и број личне карте) најкасније данас, 29. фебруара, до 18 часова, на имејл press@gov.rs.

01
Мар 2024
13:00

Селаковић присуствује обележавању Међународног дана инвалидских колица

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Никола Селаковић присуствоваће обележавању Међународног дана инвалидских колица у петак, 1. марта, у 13 часова, у Галерији „ШТАБ”, у оквиру ТЦ „Галерија”, Београд на води.

Том приликом биће додељени сертификати првој генерацији полазника Академије младих лидера са инвалидитетом.