Најавe и обавештења

03
Окт 2022
10:00

Брнабић на конференцији “Примена АИ решења у традиционалним индустријама”

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић учествоваће на конференцији “Примена АИ решења у традиционалним индустријама”, коју организује Центар за дигиталну трансформацију Привредне коморе Србије, уз подршку Владе Србије, у понедељак, 3. октобра, у 10 часова, у Привредној комори Србије.

Молимо представнике медија да акредитације, које садрже име и презиме, функцију и број личне карте за сваког члана екипе, на меморандуму редакције, пошаљу на имејл адресу informisanje@pks.rs до понедељка, 3. октобра, до 9 часова.

03
Окт 2022
10:00

Ружић у посети Факултету ветеринарске медицине и Факултету политичких наука

Поводом почетка академске године и пријема бруцоша, први потпредседник Владе Републике Србије и министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић посетиће у понедељак, 3. октобра, Факултет ветеринарске медицине и Факултет политичких наука.

Ружић ће у 10 часова посетити Факултет ветеринарске медицине, Булевар ослобођења 18, а у 11 часова Факултет политичких наука, Јове Илића 165. 

03
Окт 2022
11:00

Свечано отварање Дечје недеље

Дечјa недељa, традиционалнa манифестацијa посвећенa најмлађима, под слоганом ,,Шта детету треба да расте до неба“, биће свечано отворена у понедељак, 3. октобра, у 11 часова, у Палати Србија.

Манифестација ће трајати до 9. октобра, а њен покровитељ је Министарство за бригу о породици и демографију Владе Републике Србије.

Ову манифестацију свечано ће отворити државна секретарка Министарства за бригу о породици и демографију Милка Миловановић Минић.

Програм Дечије недеље.

Акредитације за праћење догађаја треба послати на имејл адресу kabinet@minbpd.gov.rs до понедељка, 3. октобра, до 8 часова.