Најавe и обавештења

26
Мај 2024
11:00

Вучевић на отварању реконструисаног објекта бивше касарне „Филип Кљајић“ у Нишу

Председник Владе Републике Србије Милош Вучевић присуствоваће отварању реконструисаног и адаптираног објекта бивше касарне „Филип Кљајић“ у Нишу, Улица Војводе Путника б.б., у недељу, 26. маја, у 11 часова.

У реновираној згради убудуће ће радити Више јавно тужилаштво, Прекршајни, Привредни,Управни и Виши суд у Нишу.

Обраћање премијера Вучевића и министарке правде Маје Поповић планирано је за 11.15 часова.

Молимо редакције да акредитације на меморандуму медијске куће, које треба да садрже име и презиме и функцију сваког члане екипе, пошаљу на имејл адресу press@gov.rs најкасније до суботе, 25. маја, до 18 часова.

27
Мај 2024
09:30

Састанак Вучевића са амбасадором Кипра

Председник Владе Републике Србије Милош Вучевић примиће амбасадора Републике Кипар у Србији Андреаса Фотиуа у понедељак, 27. маја, у 9.30 часова, у згради Владе Србије, Немањина 11.

Сниматељима и фото-репортерима биће омогућено снимање почетка састанка, након којег ће медијима бити прослеђено саопштење.

27
Мај 2024
10:00

Састанак Мартиновића са представницима удружења малинара и хладњачара

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде у Влади Републике Србије Александар Мартиновић састаће се у понедељак, 27. маја, у 10 часова, са представницима удружења малинара и хладњачара, у згради Владе Републике Србије, Немањина 11, сала 141, 4. спрат.

Састанку ће присуствовати и представници Министарства финансија, Министарства унутрашње и спољне трговине, Привредне коморе Србије, Управе царина, Републичког завода за статистику, Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду Скупштине Србије, као и представници Института за воћарство Чачак.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка састанка, након којег ће медијима бити прослеђено саопштење.

Молимо све заинтересоване редакције да своје екипе акредитују на имејл адресe: press@gov.rs и press@minpolj.gov.rs, најкасније у понедељак, 27. маја, до 8 часова, као и да екипе буду на месту догађаја најкасније у 9.45 часова, ради несметаног уласка у зграду Владе Србије и неопходних припрема.

Контакт особа испред Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде на терену је Јелена Павловић (064/81-88-767).