Најавe и обавештења

31
Јан 2023
11:00

Брнабић у посети Пожеги

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић посетиће Пожегу у уторак, 31. јануара.

Брнабић ће своју посету започети обиласком фабрике „Будимка” и разговором са корисницима програма „Моја прва плата” у 11 часова, Златиборска 1.

Након тога, у 11.20 часова, планирана је посета „Техничкој школи – одељење за практичну наставу” и обилазак новоизграђеног дела школе, Краља Александра 35.

Премијерка ће у 11.40 часова обићи фабрику „Инмолд” и део у коjeм се обавља пракса ученика у оквиру дуалног образовања, Књаза Милоша 70.

Обиласку фабрика и школе присуствоваће председник Општине Пожега Ђорђе Никитовић, председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж, директорка Канцеларије за дуално образовање Габријела Грујић и директор Националне службе за запошљавање Зоран Мартиновић.

За праћење догађаја потребно је да представници медија пошаљу своје акредитације најкасније до данас, 30. јануара, до 19 часова, на имејл press@gov.rs.

31
Јан 2023

Први потпредседник Владе у посети Вашингтону

Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић боравиће у посети Вашингтону, у периоду од 31. јануара до 2. фебруара.

Дачић ће током боравка у Вашингтону присуствовати "Молитвеном доручку" и састати се са низом америчких званичника, између осталих са специјалним изаслаником Стејт департмента за Западни Балкан Габријелом Ескобаром и вишим политичким саветником државног секретара САД Дереком Шолеом.

01
Феб 2023
09:30

Састанак премијерке са високим представником за БиХ

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић састаће се са високим представником за Босну и Херцеговину Кристијаном Шмитом у среду, 1. фебруара, у 9.30 часова, у згради Владе, Немањина 11.

Сниматељима и фото-репортерима биће омогућено снимање почетка састанка, након којег ће медијима бити прослеђено саопштење.

01
Феб 2023
17:00

Брнабић на обележавању почетка радова у Ложионици у Београду

Председница Владе Републике Србија Ана Брнабић присуствоваће у среду, 1. фебруара, у 17 часова, обележавању почетка радова у Ложионици у Београду.

За праћење догађаја потребно је да представници медија пошаљу своје акредитације најкасније до сутра, 1. фебруара, до 12 часова, на имејл адресу press@gov.rs.

Моле се медијске екипе да због специфичног прилаза локацији на месту догађаја буду у 16.30 часова (улаз возилима из Булевара Вудроа Вилсона).