Рођен је 1983. године у Београду. Дипломирао је на Правном факултету Универзитета у Београду, где је био студент-продекан, члан Савета факултета и члан Савета универзитета.

Од 2007. године запослен је у породичном предузећу Мона д.о.о, које су основали његови родитељи. Убрзани развој хотелске делатности ова породична компанија почиње 2011. године, издвајањем компаније Mona Hotel Management д.о.о. Од оснивања нове компаније обавља функцију генералног директора фирме Mona Hotel Management, под чијом су управом три хотела (хотел Златибор Мона на Златибору, хотел Јавор у Кушићима, хотел Арго у Београду) и један резиденцијални објекат Вила Bella у Будви.

Активни је учесник у пословном удружењу ХОРЕС (Удружење хотелијера и ресторатера – Пословно удружење хотелско угоститељске привреде), где се од 2013. године налази на позицији председника скупштине ХОРЕС, а од 2009. до 2013. обављао је функцију председника УО ХОРЕС.

Породица Момировић активна је у хуманитарном раду, а заједно са Епархијом будимљанско-никшићком установила је угледну књижевну награду “Извиискра Његошева”.

Од 2016. године је на позицији председника компаније Mona Hotel Management д.о.о.

Након само годину дана започета је изградња новог хотела на Дорћолу (Мона Плаза), чиме је реализована највећа инвестиција у историји компаније.

Није члан ниједне странке.

Ожењен, отац двоје деце.

Говори енглески језик.

Томислав Момировић