Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности премијера

Активности премијера

19.10.2017.
Градимо економију која се заснива на иновацијама
Београд, 19. октобар 2017. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је кључни приоритет Владе дигитализација и реформа система образовања, поручивши да је то предуслов за то да са економије која се ослања на инвестиције пређемо на ону која се заснива на иновацијама. | даље »
19.10.2017.
Дигитализација развојна шанса Србије
Београд, 19. октобар 2017. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић изјавила је данас, током разговора са државним министром за европске послове и регионалне односе у Баварској државној канцеларији Беате Мерк, да Влада настоји да кроз дигитализацију и унапређење ИТ сектора рационализује и модернизује државу, као и да због тога придаје велики значај увођењу најновијих информатичких технологија. | даље »
18.10.2017.
Почетак друге фазе програма преквалификације за ИТ
Београд, 18. октобар 2017. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић најавила је данас да ће, након завршетка пилот-фазе преквалификације за ИТ, коју је похађало 100 полазника, почети друга фаза овог програма, и то за 900 полазника, истакавши да су дигитализација и подршка ИТ сектору међу кључним приоритетима Владе. | даље »
18.10.2017.
Велики потенцијал за унапређење односа са Јапаном
Београд, 18. октобар 2017. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић примила је данас у опроштајну посету амбасадора Јапана у Србији Ђуићија Такахару, којем је исказала захвалност на свему што је учинио током свог дипломатског мандата на унапређењу сарадње двеју земаља. | даље »
17.10.2017.
Брига за животну средину је брига за бољи живот грађана
Београд, 17. октобар 2017. године – Председница Владе Репубике Србије Ана Брнабић, министар заштите животне средине Горан Триван и министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић разговарали су данас са делегацијом америчке савезне државе Мериленд о могућностима улагања у еколошке пројекте у Србији. | даље »
17.10.2017.
Без бриге о културним вредностима нема одрживог развоја
Нови Сад, 17. октобар 2017. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић присуствовала је данас у Новом Саду потписивању Протокола између компаније "Tarkett" и Галерије Матице српске о донацији колекције коју чине 83 ремек дела српске уметности. | даље »
17.10.2017.
Србија лидер у региону у решавању питања несталих лица
Београд, 17. октобар 2017. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић истакла је данас, у разговору са генералним директором Међународног комитета Црвеног крста Ивом Дакором, да је Србија спремна да уложи велике напоре у решавање питања несталих лица, али да очекује да и земље региона које се суочавају са истим проблемом покажу више воље за сарадњу. | даље »
17.10.2017.
Влада наставља реформе несмањеном снагом
Београд, 17. октобар 2017. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић оценила је данас да је Влада у првих 100 дана рада успела да покаже да можемо да наставимо реформе и да имамо добре резултате, који су створили простор за повећање пензија и плата. | даље »
16.10.2017.
Односи Србије и БиХ на високом нивоу
Београд, 16. октобар 2017. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић и амбасадор Босне и Херцеговине у Србији Лазар Миркић констатовали су данас да су политички и економски односи двеју држава на високом нивоу. | даље »
14.10.2017.
Србија одлучно на путу ка модернијој и перспективнијој земљи
Крушевац, 14. октобар 2017. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић изјавила је данас у Народном музеју у Крушевцу да је Влада Србије у првих сто дана рада доказала да може да настави да се храбро креће правцем који је трасирала претходна влада. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs