Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности премијера

Активности премијера

20.03.2018.
Отворена прва дигитална фарма у Србији и региону
Криваја, 20. март 2018. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић отворила је данас, у месту Криваја поред Бачке Тополе, прву дигиталну фарму у Србији и региону, која представља јединствени простор на којем се у правом производном окружењу, на њиви, примењују најсавременије технологије и механизација. | даље »
20.03.2018.
Србија за Турску кључна земља региона
Београд, 20. март 2018. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић оценила је данас, у разговору са потпредседником Владе Републике Турске Фикријем Ишиком, да су односи двеју земаља у сталном успону захваљујући искреној тежњи обе стране за сталним унапређењем политичког дијалога. | даље »
20.03.2018.
Фокус на запошљавању младих и економском расту
Београд, 20. март 2018. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић изјавила је да Влада ставља акценат на убрзање економског раста и повећање запослености, посебно код младих, нагласивши притом и важност наставка инфраструктурних пројеката. | даље »
19.03.2018.
Спроводи се санациони план за Смедеревску Паланку
Смедеревска Паланка, 19. март 2018. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић изјавила је данас у Смедеревској Паланци да је та локална самоуправа у веома лошем стању, са више од три милијарде динара дуга и са 19 комуналних предузећа која послују са губитком, али да се чине напори да се стање побољша. | даље »
19.03.2018.
Председница Владе отвара прву Дигиталну фарму у Србији
Београд, 19. март 2018. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић отвориће сутра, у месту Криваја поред Бачке Тополе, прву Дигиталну фарму у Србији и региону, која представља јединствени простор на којем се у правом производном окружењу, на њиви, примењују најсавременије технологије и механизација. | даље »
19.03.2018.
Снажна подршка Чешке европском путу Србије и регионалној стабилности
Београд, 19. март 2018. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић примила је данас у опроштајну посету амбасадорку Чешке Републике у Србији Ивану Хлавсову, којој је изразила захвалност на изузетном залагању у унапређењу односа двеју земаља. | даље »
18.03.2018.
Брнабић честитала Путину победу на председничким изборима
Београд, 18. март 2018. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић честитала је вечерас Владимиру Путину победу на председничким изборима и освајање четвртог мандата на месту председника Руске Федерације.
| даље »
18.03.2018.
Спремне свеобухватне мере за подстицај наталитета
Београд, 18. март. 2018. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић изјавила је вечерас да су мере за подстицање рађања од националног значаја и да подразумевају три ствари – финансијску подршку, пројекат е-Беба којим се уклањају административне препреке за родитеље где је то могуће, и усклађивање рада и родитељства. | даље »
17.03.2018.
Србија спремна за решавање отворених питања са Хрватском
Београд/Загреб, 17. март 2018. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић изјавила је у интервјуу за Хрватску радио-телевизију да је решавање питања несталих једно од најважнијих питања, како за грађане, тако и за односе између Србије и Хрватске, и поручила да је време да се то питање реши и да је Влада Србије спремна да на томе ради. | даље »
15.03.2018.
Специјалне везе Србије и Републике Српске никада нису биле јаче
Београд, 15. март 2018. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић изјавила је данас, поводом обележавања Дана Републике Српске и годишњице проглашења првог Устава Републике Српске, да специјалне везе између Републике Српске и Србије никада нису биле снажније. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs