Вулин посетио ВМЦ Хитна помоћ

Београд, 14. јануар 2018. године – Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин посетио је уочи дочека Српске нове године запослене у Војно медицинском центру Хитна помоћ на Славији, истакавши том приликом да је свако улагање у Војску Србије, у војно здравство, улагање у стандард свих нас, у здравље и бољи живот сваког грађанина Србије.

Вулин је поручио да око 40 хиљада војних осигураника на територији града Београда и ове ноћи може да рачуна да је заштићено, да ће се на њихов захтев за хитном медицинском помоћи одговорити на време и ефикасно.

Ови људи дежурају, Војска дежура, спремна да помогне својим припадницима, али не само њима, већ сваком коме је помоћ потребна, рекао је он, додавши да је војска део народа, да дели његову судбину, његово задовољство и незадовољство и ту је да помогне увек кад треба.

Вулина су заступник начелника Управе за војно здравство пуковник Угљеша и управник ВМЦ Хитна помоћ мајор Бојан Јовановић упознали са формацијским стањем установе и задацима дежурних екипа.

Велика нам је част то што је у току ноћи у којој се прославља православна Нова година Војно медицински центар Хитне помоћи обишао министар одбране Александар Вулин, нагласио је Јовичић, уз констатацију да је ово мирна ноћ, са мање посла него иначе, саопштило је Министарство одбране.

http://www.srbija.sr.gov.yu/vesti/vest.php?id=311710
Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs