Расписан конкурс за дигитализацију културног наслеђа

Београд, 3. јануар 2018. године – Министарство културе и информисања Владе Републике Србије расписало је данас конкурс за финансирање или суфинансирање пројеката из области дигитализације културног наслеђа и савременог стваралаштва у Републици Србији у 2018. години.

Право учешћа на конкурсу имају установе, уметничка и друга удружења регистрована за обављање делатности културе, правна лица која послују у области информационо-комуникационих технологија, физичка лица, као и други субјекти у култури, осим установа културе чији је оснивач Република, који се финансирају сходно члану 74. Закона о култури.

Пријаве се подносе на конкурсном формулару и достављају у штампаној и електронској форми Министарству до 2. фебруара 2018, док ће решење о избору пројеката и висини додељених средстава бити донето најкасније до 3. априла.

Резултати конкурса биће објављени и на званичној интернет страници Министарства.

Пријаве се достављају у четири примерка поштом на адресу: Министарство културе и информисања, Влајковићева 3, 11000 Београд са назнаком: Конкурс за финансирање или суфинансирање пројеката из области дигитализације културног наслеђа и савременог стваралаштва у Републици Србији у 2018. години и обавезно електронским путем на имејл адресу digitalizacija@kultura.gov.rs.

Формулар за пријаву, као и детаљи конкурса можете погледати овде.http://www.srbija.sr.gov.yu/vesti/vest.php?id=311244
Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs