Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава > Пуштена у рад прва инфо-линија РФЗО-а о лечењу у иностранству

Пуштена у рад прва инфо-линија РФЗО-а о лечењу у иностранству

Београд, 1. октобар 2018. године – Републички фонд за здравствено осигурање пустио је данас у рад прву инфо-линију на којој ће заинтересовани грађани моћи да добију неопходне информације у вези са лечењем деце и одраслих у иностранству.

На бројевима телефона 011/2053-683 и 0700/333-443 грађани ће у директном разговору са оператерима РФЗО-а моћи да се информишу о потребној документацији за лечење у иностранству, начину подношења захтева, статусу предате молбе, тренутној фази обраде поднетог захтева и начину достављања решења.

Инфо-линија је почетак имплементације Националног кол-центра Републичког фонда за здравствено осигурање и биће његов саставни део, а који ће бити пуштен у рад у наредном периоду.

Цена позива оба телефонска броја (из фиксне телефоније) је по цени локалног позива, а радно време инфо-линије је сваког радног дана од 07.30-15.30 часова, наводи се у саопштењу Републичког фонда за здравствено осигурање.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs