Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности потпредседника > Уручена плакета ВМА за изузетну сарадњу и допринос у раду МУП-а

Уручена плакета ВМА за изузетну сарадњу и допринос у раду МУП-а

Београд, 25. септембар 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић уручио је данас заступнику начелника Војномедицинске академије (ВМА) Мирославу Вукосављевићу плакету за изузетну сарадњу и допринос у раду Министарства унутрашњих послова.


Стефановић је указао на то да МУП има добру и интензивну сарадњу са ВМА, нагласивши да су припадници полиције, као и сви други грађани који се лече у овој реномираној здравственој установи, увек имали професионални третман и најбољу могућу медицинску помоћ.

Он је додао да је уручење плакете само још један од начина да се у име МУП-а захвали медицинском тиму ВМА на свему што су до сада учинили за полицијске службенике.

Вукосављевић је исказао захвалност Стефановићу на урученој плакети, истакавши да она има посебну тежину јер је додељује братско министарство.

Сви припадници Министарства унутрашњих послова су и наши припадници када је здравље у питању и увек ћемо водити рачуна о њима, поручио је заступник начелника ВМА.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs