Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности премијера > Брнабић разговарала са представницима медијских и новинарских удружења

Брнабић разговарала са представницима медијских и новинарских удружења

Београд, 22. септембар 2018. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић одржала је радни састанак са представницима медијских и новинарских удружења, на којем се упознала са досадашњим активностима Радне групе за израду медијске стратегије.


Брнабић је на састанку била упозната и са радом владине Координационе групе за сарадњу са медијима и Тима за дијалог, који чине представници медијских и новинарских удружења.

Председник Радне групе за израду медијске стратегије Дејан Стојановић представио је најважније активности овог тела до сада.

Представници медијских и новинарских удружења сложили су се да је досадашњи процес био инклузиван и у складу са планираном динамиком.

У разговору о раду Координационе групе и Тима за дијалог истакнуто је да је покренут велики број важних питања и тема. Иако постоје теме око којих има неслагања, закључено је да је јако важно што је дијалог започет и да ће се разговори наставити.

Формирање Радне групе за израду медијске стратегије и Координационог тела за сарадњу са медијима договорени су на ранијим састанцима са представницима медијских и новинарских удружења, које је иницирала премијерка Брнабић.

Данашњем састанку присуствовали су и министар културе и информисања Владан Вукасављевић и саветница председнице Владе за медије и копредседавајућа Координационој групи за сарадњу са медијима Јелена Ковачевић.

Поред представника медијских и новинарских удружења, састанку су присуствовали и шеф Мисије ОЕБС-а у Србији Андреа Орицио, представници Делегације ЕУ у Србији, Амбасаде Краљевине Норвешке и Фондације Конрад Аденауер.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs