Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава > Решен проблем недостатка регистарских таблица

Решен проблем недостатка регистарских таблица

Београд, 18. јул 2018. године – Начелник Управе за управне послове Министарства унутрашњих послова Владе Републике Србије Зорица Касалица изјавила је данас да је проблем са недостатком регистарских таблица превазиђен готово у свим полицијским управама које претходних дана нису имале довољне количине таблица, како би могле одмах да их издају грађанима.

Касалица је истакла да је овај проблем решен захваљујући заједничким напорима МУП-а и Завода за израду новчаница и кованог новца, најавивши да ће током сутрашњег дана по хитном поступку бити решени сви захтеви грађана у полицијским управама у Новом Саду и Чачку и полицијским станицама Власотинце и Алексинац.

Такође, како је навела, довољне количине таблица биће током викенда обезбеђене за Полицијску станицу Књажевац, а почетком недеље и за полицијске управе у Краљеву и Врању.

Према њеним речима, од наредне недеље се очекује да све полицијске управе имају довољно таблица, чиме ће овај проблем бити у потпуности превазиђен.

Касалица је у име Министарства унутрашњих послова упутила извињење свим грађанима који су претходних дана чекали на издавање регистарских таблица.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs