Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности потпредседника > Реформе важне за напредак Србије у процесу евроинтеграција

Реформе важне за напредак Србије у процесу евроинтеграција

Београд, 16. јул 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић разговарао је данас са шефом Делегације ЕУ у Београду Семом Фабрицијем о напретку Србије у приступним преговорима са Унијом, са посебним освртом на Поглавље 24, које се односи на правду, слободу и безбедност.


На састанку је постигнут договор о томе да се разговори Министарства унутрашњих послова и Европске комисије у наредном периоду интензивирају, посебно када је реч о представљању новог Извештаја о напретку Републике Србије у области европских интеграција за 2018. годину.

Фабрици је указао на то да је неопходно наставити тесну сарадњу у свим областима, и истакао важност процеса реформи у Поглављу 24 у циљу укупног напретка Србије у приступном процесу.

Стефановић је упознао свог саговорника и са напретком који је Србија остварила у последњих неколико месеци на испуњавању стандарда и прописа Међународног тела за борбу против прања новца (ФАТФ).


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs