Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава > У току интензивна потрага за новинаром Стефаном Цветковићем

У току интензивна потрага за новинаром Стефаном Цветковићем

Београд, 14. јун 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да је то министарство, одмах по сазнању да је нестао новинар Стефан Цветковић, укључило више различитих организационих јединица у потрагу и претрагу ширег терена где је пронађено возило које је он користио.

У саопштењу се наводи да је у Белу Цркву из Београда упућено више десетина припадника Жандармерије, затим рониоци због претраге језера и канала Дунав-Тиса-Дунав, као и припадници криминалистичке полиције.

На лице места упућено је и више водича службених паса Полицијске бригаде, а ангажована су и два хеликоптера Министарства унутрашњих послова који надлећу терен у околини Беле Цркве.

Полиција интензивно ради на расветљавању свих околности овог случаја.

Полицијској станици Бела Црква, како се подсећа, ноћас је пријављено да се у Београдској улици у том месту налази паркирано путничко возило марке „поло“, на којем су отворена возачева врата и упаљена светла.

Полицијски службеници су одмах изашли на место догађаја, након чега је утврђено да је реч о возилу које користи новинар Стефан Цветковић, а које је власништво његовог оца.

О овом догађају одмах је обавештено надлежно тужилаштво, а полиција је расписала потрагу за Стефаном Цветковићем, додаје се у саопштењу.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs