Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава > Расписан конкурс за пријем чувара у КПЗ Панчево

Расписан конкурс за пријем чувара у КПЗ Панчево

Београд, 13. јун 2018. године – Управа за извршење кривичних санкција Министарства правде Владе Републике Србије расписала је данас конкурс за пријем у радни однос 120 командира приправника – припадника Службе за обезбеђење, у новом Казнено-поправном заводу у Панчеву.

Завод, чије је отварање планирано до краја године, имаће 250 запослених и моћи ће да се пореди са најсавременијим затворима ЕУ јер ће поседовати највиши степен обезбеђења и биће опремљен посебним техничким системом заштите.

Нова казнено-поправна установа, капацитета за смештај 500 лица лишених слободе, биће опремљена намештајем и постељином произведеним у КПЗ у Нишу, Пожаревцу, Сремској Митровици и Васпитно-поправном дому у Крушевцу, чиме су остварене велике уштеде буџетских средстава.

Конкурс је објављен на интернет адреси Министарства правде, као и на сајту еУправе, Националне службе за запошљавање и у листу „Послови“.

Рок за подношење пријава је 15 дана, с тим што конкурс почиње 14. јуна и траје до 28. јуна, наводи се у саопштењу Министарства правде.
Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs