Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности потпредседника > Компанија "Бекамент" пример успешног домаћег пословања

Компанија "Бекамент" пример успешног домаћег пословања

Аранђеловац, 13. јун 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић присуствовао је данас у компанији "Бекамент" отварању нових погона за производњу прашкастих материјала и течног програма, као и потпуно аутоматизованог магацина.

Стефановић је на пригодној свечаности у оквиру фабричког комплекса у Аранђеловцу, у име Владе Србије, која је делом субвенционисала рад ове компаније, изразио задовољство тиме што се производни капацитети "Бекамента" из године у годину повећавају.

На овај начин, како је рекао, повећава се њихово учешће у плаћању пореза и запошљавању људи, као и у развоју локалне самоуправе јер издвајају значајна средства као друштвено одговорна компанија.

Он је истакао да је новац који је држава дала за субвенције овој компанији већ сада већи од датог износа.

Оно што је Влада урадила од 2014. године јесте да се ствара амбијент запошљавања људи, да се привлаче страни инвеститори, али и да се једнако субвенционишу и помажу домаћи улагачи, подвукао је Стефановић.

Према његовим речима, то показује да смо као држава отворени за ту врсту утакмице и да нам је интерес нашег народа на првом месту.

У изградњу поменутих производних погона, који су међу најмодернијима у Европи, уложено је више од осам милиона евра.

Уз поседовање бројних сертификата компанија "Бекамент" успешно пласира своје производе на домаће, као и на тржишта Хрватске, Босне и Херцеговине, Македоније, Мађарске, Бугарске, Црне Горе, Словеније и Албаније.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs