Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава > Одлична сарадња Министарства за рад са ИОМ-ом

Одлична сарадња Министарства за рад са ИОМ-ом

Београд, 21. мај 2018. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић разговарао је данас са кандидатом Сједињених Америчких Држава за генералног директора Међународне организације за миграције (ИОМ) Џејмсом Кенетом Ајзаксом.


Ђорђевић је истакао да је Министарство до сада имало одличну сарадњу са Међународном организацијом за миграције, као и њену подршку када су у питању мешовити миграциони токови у Србији.

Он је представио пројекте на којима Министарство сарађује са ИОМ-ом, као и њихове резултате који су веома олакшали живот мигрантској популацији у нашој земљи.

Влада Републике Србије наставља са одговорном и хуманом политиком када је реч о управљању мигрантском кризом, уз пуно поштовање људских права, али и интереса грађана Републике Србије, нагласио је он.

Ајзакс је изнео своје планове за даљи рад Међународне организације за миграције и похвалио сарадњу са Републиком Србијом, истакавши да је од велике важности за добро управљање миграционих токова сарадња држава и осталих партнера у овој области, наводи се у саопштењу Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs