Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе > Уручени кључеви 12 аутомобила добитницима у наградној игри "Узми рачун и победи"

Уручени кључеви 12 аутомобила добитницима у наградној игри "Узми рачун и победи"

Крагујевац, 8. март 2018. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић уручио је данас у Крагујевцу добитницима првог извлачења наградне игре "Узми рачун и победи 2018" 12 аутомобила марке "фијат 500 Л поп стар".


Ђорђевић је, након потписивања уговора о примопредаји возила, честитао добитницима, поручивши да ће Влада Србије наставити са овом акцијом како би сузбила сиву економију.

Сваки динар који буде уштеђен и уђе у буџет значи бољи живот свих наших грађана, подвукао је он, оценивши да је ово најбољи начин да се путем медија покаже грађанима да то што Влада ради користи управо њима.

Министар је рекао да је циљ државе да код грађана створи свест да држава ради за њих, и да покаже да сви они који краду не краду само од државе, већ и од самих грађана.

Међу добитницима је и Слађан Арсић из Панчева, који је послао три коверте, од којих је једна била на његово име и управо је та била добитна.

Пензионерка Лоза Митов је рекла да ју је јако обрадовао поклон и да ће аутомобил возити њен син, док је Ана Манасић из Лесковца рекла да је послала три коверте, и да јој је пинк коверта донела срећу.

Нови власници одвезли су своје аутомобиле у Белеш (Димитровград), Кљајићево, Зрењанин, Београд, Обровац, Лозницу, Нови Сад, Гроцку, Панчево и Лесковац.

Међу осталим добитницима аутомобила "фијат 500 Л поп стар" су Миле Момчиловић, Драгица Дука, Олгица Станковић, Бранко Вујаковић, Јован Живковић, Силвиа Лукша, Драгана Бранковић, Живко Радојичић и Радојка Новаковић.

У првом извлачењу, 3. марта, извучени су добитници 33 награде, међу којима су стан у насељу Браће Јерковић у Београду, 12 аутомобила "фијат 500 Л" и 20 робних ваучера.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs