Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе > Одржано извлачење у наградној игри „Узми рачун и победи 2018“

Одржано извлачење у наградној игри „Узми рачун и победи 2018“

Београд, 3. март 2018. године – Прво овогодишње извлачење у наградној игри „Узми рачун и победи 2018“ одржано је данас у директном преносу на Првом програму Радио-телевизије Србије (РТС).

Фото: rts.rs

Тенисерка Јелена Јанковић, аутомобилисти Душан Борковић и Никола Миљковић, глумци Ивана Дудић и Лука Рацо, као и кошаркаши Марко Ждеро и Дејан Мајсторовић подржали су „Годину борбе против сиве економије“ и данас су извлачили коверте у првом овогодишњем извлачењу у наградној игри „Узми рачун и победи 2018“.

Гости су из огромног базена, у којем се налазило 2.084.189 коверти, колико је пристигло до назначеног рока за прво извлачење, извукли срећне добитнике двособног стана, површине 52.53 метара квадратних у насељу Браће Јерковић – „Падина“, 12 аутомобила фијат 500Л и 20 робних ваучера који се могу искористити у продајним објектима „Техноманија д.о.о.“ и „ДИС д.о.о.“. 

Комисија, која се састоји од пет чланова, присуствовала је извлачењу и одмах током емисије је вршила проверу испуњености услова дефинисаних Правилима наградне игре. 

Приређивач наградне игре – Влада Републике Србије, контактираће све срећне добитнике већ у недељу, 4. марта, и обавестити их о наградама које су освојили, као и о начину преузимања. 

Приређивач задржава право да изврши накнадну проверу исправности фискалних рачуна, односно слипова, као и да ли добитник има право учешћа у наградној игри.

Уколико се утврди кршење правила, учеснику чија је коверта извучена биће ускраћено право на награду, а награда ће бити пренета у наредну наградну игру коју ће приређивач организовати.

Имена добитника биће објављена у дневном листу „Политика“ у среду 7. марта, као и на интернет страницама Владе Републике Србије и наградне игре и Радио-телевизије Србије.

Добитници награда добиће упутство о преузимању награда у року од 30 дана од дана објављивања у дневном листу “Политика“, док је рок за преузимање награда 60 дана од дана објављивања добитника у „Политици“.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs