Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе > Отворено седиште Снукер савеза Србије

Отворено седиште Снукер савеза Србије

Београд, 25. фебруар 2018. године – Министар омладине и спорта у Влади Републике Србије Вања Удовичић и председница општине Савски венац Ирена Вујовић свечано су отворили седиште Снукер савеза Србије у Устаничкој улици и потписали Споразум о сарадњи између Снукер савеза Србије и Савеза спортова Савског венца.

Удовичић је рекао да је отварања седишта Снукер савеза Србије само једна у низу активности у циљу афирмације овог спорта, и да очекује да ће једног дана Србија бити домаћин међународних такмичења у снукеру.

Данас смо сведоци да снукер добија своју базу и да наши снукеристи имају најбоље услове за рад. Ово је само прва фаза опремања снукер центра, јер нас очекује проширивање капацитета, поручио је министар.

Циљ нам је да конкуришемо за међународна такмичења у овом центру и да млади уче од најбољих. На нама је да са Градом Београдом овај простор оплеменимо и најмлађима покажемо да је спорт начин образовања, закључио је Удовичић.

Председник Снукер савеза Србије Владимир Колаковић доделио је захвалнице Удовичићу и Вујовић приликом отварања седишта савеза и истакао да је овај свечани догађај само предуслов сваке будуће активности у циљу развоја снукера у Србији.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs