Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе > Приведено осморо страних држављана

Приведено осморо страних држављана

Београд, 19. фебруар 2018. године – Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин изјавио је данас да су припадници Војне полиције, у току јучерашњег и данашњег дана, лишили слободе осморо страних држављана због неовлашћеног снимања и покушаја неовлашћеног уласка у војне објекте, где је улаз цивилима строго забрањен.

Фото: mod.gov.rs

Вулин је рекао да надлежне службе раде на расветљавању ових догађаја, напоменувши да ће јавност бити обавештена када буду донети одговарајући закључци.

Не желим овоме да придајем већи значај него што јесте, али морам да кажем да не верујем у случајност, нагласио је он, додајући да овако велики број упада или покушаја упада у просторе које контролише Војска Србије одавно није забележен.

Према његовим речима, грађани могу да буду мирни, јер су сви надлежни органи веома ефикасни и воде рачуна о безбедности војних објеката, као и о безбедности сваког грађанина.

Све наше безбедносне структуре су укључене у решавање ових случајева, а врховни командант Војске Србије се редовно извештава, навео је министар.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs