Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава > Ружић закључио Јединствени бирачки списак

Ружић закључио Јединствени бирачки списак

Београд, 17. фебруар 2018. године – Министар државне управе и локалне самоуправе у Влади Републике Србије Бранко Ружић закључио је 16. фебруара у поноћ Јединствени бирачки списак за изборе за одборнике Скупштине града Београда и општина Аранђеловац и Бор и Градску општину Севојно, који ће бити одржани 4. марта.

Грађани захтеве за упис или промену података у јединственом бирачком списку подносе општини по месту пребивалишта која доноси одговарајуће решење до закључења бирачког списка 16. фебруара односно 15 дана пре дана одржавања избора. 

Од закључења бирачког списка од 17. до 28. фебруара односно 72 часа пре дана одржавања избора решења доноси Министарство државне управе и локалне самоуправе, а грађани захтеве за упис или промену података могу да поднесу општини по месту пребивалишта или Министарству.

Министар позива грађане и грађанке са пребивалиштем на територији града Београда и општина Аранђеловац и Бор и Градске општине Севојно да на време изврше проверу да ли су уписани и ако јесу, да ли су им уписани тачни подаци у јединственом бирачком списку.

Провера се може извршити непосредно у општини у којој имају пребивалиште или електронским путем на званичној интернет страници Министарства државне управе и локалне самоуправе на линку birackispisak.mduls.gov.rs/javniportal.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs