Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Економија > Представљање правила наградне игре "Узми рачун и победи 2018"

Представљање правила наградне игре "Узми рачун и победи 2018"

Београд, 8. фебруар 2018. године – Директор Функције услуга Пошта Србије Горан Ђерић, потпредседник Савеза за фер конкуренцију Владимир Типсаревић и саветник у НАЛЕД-у Иван Радак одржаће сутра у Главној пошти у Београду конференцију поводом представљања правила наградне игре "Узми рачун и победи 2018".


Грађанима ће том приликом бити представљено како се правилно попуњавају и шаљу коверте и објашњено како се оне транспортују и чувају, а биће речи и о критеријумима игре и значају сузбијања сиве економије.

Наградну игру "Узми рачун и победи 2018" приређује Влада Републике Србије у сарадњи са НАЛЕД-ом и привредом окупљеном у Савезу за фер конкуренцију.

Слање фискалних рачуна и слипова за наградну игру "Узми рачун и победи 2018" почело је прошле недеље, а прве коверте које конкуришу за вредне награде већ су почеле да пристижу из свих делова Србије.

Као и прошле године, поштарина је бесплатна, а новина је да грађани рачуне и слипове могу да шаљу у ковертама облика, боје и величине по сопственом избору.

Наградна игра део је едукативне кампање у Години борбе против сиве економије, чији је циљ подизање свести грађана и привреде о значају сузбијања сиве економије, стимулисање безготовинских плаћања и јачање мотивације за поштовање прописа.

То је једна од кључних мера Националног програма за сузбијање сиве економије.Основне информације
Пољопривреда
Индустрија, енергетика и рударство

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs