Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе > Унапређење квалитета рада служби за управне послове МУП-а

Унапређење квалитета рада служби за управне послове МУП-а

Београд, 3. јануар 2018. године – Помоћник министра унутрашњих послова у Влади Републике Србије и начелник Сектора за људске ресурсе Катарина Томашевић изјавила је данас да МУП изузетно цени преданост и рад запослених на управним пословима, који свакодневно вредно раде како би грађани били задовољни брзином услуга.

Фото: mup.gov.rs

Томашевић је обишла запослене на управним пословима Полицијске управе за град Београд у Љермонтовој улици, који су и током празника радили у две смене како би грађанима омогућили да брзо изваде неопходна документа.

Она је указала на то да је Служба управних послова у Љермонтовој улици једна од најоптерећенијих у Србији, истакавши да је током прошле године овде издато 7.800 личних карата, 20.000 пасоша, 41.000 возачких и 12.000 пробних дозвола.

Такође, како је рекла, у овој служби регистровано је 42.000 возила и издато више од 40.000 уверења о промени пребивалишта.

Она је додала да је током празника, 1. и 2. јануара, ова служба радила од 8 до 20 часова, при чему се у ова два дана са захтевом за издавање личних докумената обратило 45 људи.

Томашевић је исказала захвалност запосленима на управним пословима на њиховом марљивом раду, и поручила им да ће Министарство и током ове године наставити са унапређењем квалитета рада, како би смо били још ефикаснији у пружању услуга грађанима.

Фото: mup.gov.rs

Запослене у Љермонтовој улици, заједно са помоћником министра, обишли су и начелник Управе за управне послове Зорица Касалица, начелник Полицијске управе за град Београд Веселин Милић и заменик шефа Кабинета министра Светозар Радић.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs