Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе > Дочек протекао без инцидената

Дочек протекао без инцидената

Београд, 1. јануар 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је да је директор полиције Владимир Ребић обишао у новогодишњој ноћи штаб Полицијске управе за град Београд, у близини Народне скупштине, и штаб Управе полиције и Командно-оперативног центра у седишту београдске полиције.

Фото: Танјуг

Ребић је рекао да су полицијски службеници и ове ноћи радили како би грађани безбедно прославили Нову годину, додавши да је новогодишња ноћ протекла мирно и да је дочекана на трговима и у затвореним просторима без већих инцидената, како у Београду, тако и на територији целе Србије.

Он је изнео податак да је на Тргу Николе Пашића, где је Град Београд организовао дочек, било око 40.000 људи и да је све прошло у најбољем реду, без инцидената.

Директор полиције је изразио захвалност грађанима на томе што су поштовали закон, а полицијским службеницима што су и ову ноћ провели активно како би грађани били сигурни.

Ребић је на Тргу Николе Пашића обишао припаднике Полицијске бригаде, Интервентне јединице 92, Жандармерије, Ватрогасно-спасилачке бригаде, Специјалне антитерористичке јединице (САЈ) и полиције опште надлежности, и уверио се у то да су сви вредно и предано радили, као и сваког другог радног дана.

Свим грађанима Републике Србије, посебно запосленима у Министарству унутрашњих послова, желим срећну, мирну и безбедну 2018. годину.

Полицијским службеницима у Новој години желим да у Србији имамо мање кривичних дела, мање прекршаја и мање страдања на српским путевима, и да својим активностима допринесу већој безбедности грађана, као што су то чинили и претходних неколико година, у којима бележимо значајно смањење стопе криминалитета, истакао је Ребић.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs