Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности потпредседника > МУП неуморно радио за безбедност грађана Србије

МУП неуморно радио за безбедност грађана Србије

Београд, 31. децембар 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић честитао је данас грађанима новогодишње празнике, уз поруку да је МУП током протекле године неуморно радио да би свако дете у Србији било сигурно, а сваки грађанин осетио напредак.

Фото: Танјуг

„Током читаве 2017. године наш тим посвећених професионалаца био је ту за вас. Неуморно смо радили да би свако дете наше земље било сигурно, да би сваки грађанин осетио да Србија напредује и да стабилност наше земље утиче на сваког од нас.

Хоћемо да и у наредној години будемо посвећени, вредни, марљиви и да резултате, које стварамо заједно са вама, осећате на сваком кораку.

Заплена више од четири тоне наркотика, смањење стопе криминалитета и повећање броја полицајаца само су део резултата које смо остварили у години за нама. У наредној години повећаћемо опремљеност, обученост и материјалну заштићеност полицајаца.

Учинићемо све да оснажимо њихов стандард и да грађани Србије буду потпуно безбедни и сигурни у сваком граду и општини наше земље.

Желим вам да Нову годину дочекате са својим породицама у здрављу, љубави, весељу и са широким осмехом који значи да наша Србија напредује“, поручио је Стефановић.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs