Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава > Изабрани начелници полицијских управа у Нишу и Пироту

Изабрани начелници полицијских управа у Нишу и Пироту

Београд, 30. децембар 2017. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да ће од 1. јануара 2018. године функцију начелника Полицијске управе у Нишу обављати Славиша Виријевић, досадашњи начелник Полицијске управе у Пироту.

Такође, решењем потпредседника Владе и министра унутрашњих послова Небојше Стефановића од 1. јануара функцију начелника Полицијске управе у Пироту обављаће Зоран Богдановић, досадашњи заменик начелника Полицијске управе у Нишу.

Славиша Виријевић дипломирао је на Правном факултету. Запослен је од 1991. године у Полицијској управи у Нишу, у Одељењу криминалистичке полиције, у којем је обављао и послове заменика начелника и начелника Одељења криминалистичке полиције. Ванредно је унапређен у чин мајора 2003. године. У јуну 2016. године именован је за начелника Полицијске управе у Пироту.

Зоран Богдановић дипломирао је на Правном факултету. У Министарству унутрашњих послова запослен је од 1993. године, у Управи криминалистичке полиције, где је обављао извршилачке и руководеће послове.

Током 2016. и 2017. године обављао је послове заменика начелника Полицијске управе у Пироту, а потом је био распоређен на место заменика начелника Полицијске управе у Нишу.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs