Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава > Честитка Ђорђевића за божићне и новогодишње празнике

Честитка Ђорђевића за божићне и новогодишње празнике

Београд, 29. децембар 2017. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић упутио је данас честитку грађанима Србије поводом божићних и новогодишњих празника.


"Драги пријатељи и грађани Србије,

Протекле три године, животни стандард грађана Србије се полако, али сигурно и трајно поправљао, захваљујући програму фискалне консолидације који је 2014. године покренуо председник Александар Вучић.

Пред крај 2017. године, од које се сада опраштамо, усвојили смо буџет за 2018. годину, први развојни буџет Републике Србије након много година. Захваљујући одмереним и храбрим одлукама државног руководства у свим сегментима политике, мирољубивој међународној политици, и смелој балансираности између економских реформи и одрживог привредног развоја, при чему је у први план постављен интерес свих грађана Србије, председник Вучић и Влада Србије и даље уживају велику подршку српског бирачког тела, а српска реч се чује и уважава на међународном плану.

У име свог тима и у своје име, пожелео бих деци безбрижније и сигурније детињство, младима и спортистима да нижу успехе на пословном путу и да оснују своје породице, а старима мирне дане које ће проводити у кругу својих најближих, окружени љубављу. Свим грађанима желим здравље и веру у себе и земљу у којој живе.

На крају, желим да вам се захвалим на успеху који смо сви заједно постигли, и да вам пожелим да нам следећа, као и свака наредна година буде боља и успешнија од претходне, јер стара српска изрека гласи: ,,Где је слога, ту је и победа”.

Срећни божићни и новогодишњи празници", наводи се у честитки Ђорђевића.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs