Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе > У наредних годину дана 300 милиона динара за реконструкцију Војне академије

У наредних годину дана 300 милиона динара за реконструкцију Војне академије

Београд, 16. децембар 2017. године – Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин обишао је данас Војну академију и упознао се са степеном реализације инфраструктурних радова који се спроводе у тој високошколској научној установи.


Министар одбране је обишао Војну академију у пратњи начелника Генералштаба Војске Србије генерала Љубише Диковића, државног секретара Министарства одбране Бојана Јоцића и начелника Војне академије генерал-мајора Горана Зековића.

Вулин је том приликом рекао да је у току ове и следеће године намењено приближно 300 милиона динара за радове на Војној академији, где ће бити реновирана не само писта, већ и спортски центар, смештајни капацитети и стрељана.

Он је навео да се подизањем животног стандарда, квалитета живота и рада, омогућава боље и успешније образовање кадета.

Са степеном реализације инфраструктурних радова око уређења војног комплекса „Генерал Јован Мишковић” у Београду министра одбране и начелника Генералштаба упознали су начелник Управе за инфраструктуру Сектора за материјалне ресурсе Министарства одбране потпуковник Слободан Старчевић и начелник Одељења за логистику Војне академије пуковник Зоран Лучић, а радове изводи Војно-грађевинска установа „Београд”.

Министар одбране је данас обишао и Спортски центар Војне академије и унутар њега нови кардио-центар и теретану.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs