Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности потпредседника > Договор о безбедносним мерама за предстојеће празнике

Договор о безбедносним мерама за предстојеће празнике

Београд, 14. новембар 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић разговарао је данас са градоначелницима и председницима општина у Србији о мерама које је потребно предузети како би се током предстојећих новогодишњих и божићних празника осигурали мир и стабилност у нашој земљи.


Стефановић је на састанку, на којем су учествовали и представници подручних полицијских управа, рекао да је разговарано о томе шта је потребно да се уради како би се што боље припремили за сезону предстојећих празника, када имамо повећан број грађана на улицама, већи број манифестација и долазака туриста у Републику Србију.

Министар је навео да је представницима општина и градова указано на све оно што је потребно да се уради како би се осигурало да грађани имају мирне и спокојне новогодишње и божићне празнике.

Такође, представницима локалних самоуправа указали смо и на све изазове које носи савремено доба и предочили им шта је то што могу заједно са полицијским управама да предузму како бисмо осигурали потпуни мир и стабилност у нашој земљи, истакао је Стефановић.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs