Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе > Сарадња Србије и Републике Српске у више области

Сарадња Србије и Републике Српске у више области

Београд, 10. новембар 2017. године – Представници влада Републике Србије и Републике Српске потписали су данас, након заједничке седнице која је одржана у Палати Србија у Београду, више докумената о сарадњи у области ваздухопловства, инфраструктуре квалитета, културе, као и поштанског и телекомуникационог саобраћаја.

Златан Клокић и Горан Кнежевић

Председник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић и министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин потписали су Меморандум о сарадњи двеју влада у области ваздухопловства.

Потписан је и Споразум о сарадњи у области инфраструктуре квалитета између Министарства привреде Србије и Министарства за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске, а параф на тај документ ставили су министри Горан Кнежевић и Златан Клокић.

Такође, Меморандум о сарадњи између Министарства културе и информисања Србије и Министарства просвете и културе Републике Српске за период од 2017. до 2021. године потписали су ресорни министри Владан Вукосављевић и Дане Малешевић.

Меморандум о сарадњи у области поштанског и телекомуникационог саобраћаја између Министарства трговине, туризма и телекомуникација Србије и Министарства саобраћаја и веза Републике Српске потписали су министри Расим Љајић и Неђо Трнинић.

Неђо Трнинић и Расим Љајић


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs