Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе > Владе Србије и Републике Српске о значајним заједничким пројектима

Владе Србије и Републике Српске о значајним заједничким пројектима

Београд, 10. новембар 2017. године – Заједничка седница влада Републике Србије и Републике Српске, на којој је предвиђено и свечано потписивање неколико значајних споразума у области економије, инфраструктуре, културе и школства, одржава се данас у Палати Србија у Београду.

Жељка Цвијановић, Милорад Додик, Александар Вучић и Ана Брнабић

Овом заседању претходио је састанак премијерки Србије и Републике Српске Ане Брнабић и Жељке Цвијановић и председника Србије и Републике Српске Александра Вучића и Милорада Додика, док су министри двеју влада разговарали у одвојеним састанцима.

Предвиђено је и потписивање Споразума о сарадњи у областима инфраструктуре квалитета између Министарства за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске и Министарства привреде Владе Србије, као и Меморандума о сарадњи Министарства културе и информисања Владе Србије и Министарства просвете и културе Републике Српске за период од 2017. до 2021. године.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs