Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Економија > Мађарска компанија "Прима" шири пословање у Србији

Мађарска компанија "Прима" шири пословање у Србији

Београд, 26. октобар 2017. године – Државни секретар Министарства државне управе и локалне самоуправе Владе Републике Србије Бојан Стевић разговарао је данас са представницима мађарске фирме "Прима" која је заинтересована за ширење пословања у локалним самоуправама у Војводини.

Стевић је навео да ова компанија већ послује у општинама Бачка Топола, Сомбор и Суботица, али и да је вољна да преко својих дистрибутивних центара пласира српске производе у Мађарској.

Он је подвукао да је Србија добро место за инвестирење, јер је Влада током протеклих неколико година створила добро и поуздано пословно окружење.

Томе доприноси и реформа којим се јавна управа на свим нивоима трансформише у ефикасан и услужан сервис грађана и привреде, навео је Стевић и изразио заовољство због намера мађарске компаније да настави да улаже и шири своје пословање у Србији.

Ресорно министарство стоји на располагњу овој компанији и повезаће је са свим надлежним министарствима, институцијама и локалним самоуправама како би остварила своје планове у погледу ширења пословања, јер је Србији у интересу да се отвори што више радних места, закључио је он.


Основне информације
Пољопривреда
Индустрија, енергетика и рударство

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs