Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности потпредседника > Запослење у МУП-у за 150 дипломаца КПА

Запослење у МУП-у за 150 дипломаца КПА

Београд, 13. октобар 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас приликом уручења решења за пријем у радни однос 150 дипломаца Криминалистичко-полицијске академије (КПА) да ће МУП и даље запошљавати младе кадрове.


Стефановић је, подсетивши на то да је МУП од почетка године запослио 260 дипломаца, нагласио да је поносан на то што сваке године у редове полиције долазе кадрови из ове образовне институције и из Центра за основну полицијску обуку, јер се полиција на тај начин подмлађује и у начину размишљања.

Он је дипломцима, који ће већ од 16. октобра направити своје прве кораке у редовима полиције, поручио да наставе да стално раде на себи и да унапређују своја знања и вештине.

Очекујем од вас да будете исправни полицајци, да поштујете закон и да се трудите да имате интеракцију са грађанима како би им показали да вам је искрено стало до њих, рекао је потпредседник Владе.

Према његовим речима, то много говори о полицајцу који обавља своју дужност, без обзира на то у којој организационој јединици је запослен.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs