Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава > Јоксимовић у посети Берлину

Јоксимовић у посети Берлину

Београд, 12. октобар 2017. године – Министар за европске интеграције у Влади Републике Србије Јадранка Јоксимовић учествоваће сутра у раду конференције „Јавни дијалог у Европи – поновно повезивање ЕУ са својим грађанима и суседством“, која се одржава у Берлину.

Предвиђено је да Јоксимовић говори на панелу на тему: „Комуникацијски изазови између Европске уније и Балкана – Берлински процес и евроскептицизам, како побољшати дијалог и сарадњу са грађанима“.

На панелу, који ће водити известилац Европског парламента за Србију и председавајући Комитету за спољне послове (АФЕТ) Дејвид Мекалистер, говориће и министар европских интеграција Црне Горе Александар Андрија Пејовић, помоћник министра у Министарству спољних послова Хрватске Борис Григић и заменик генералног директора Генералног директората за суседску политику и преговоре о проширењу Европске комисије Маћеј Поповски.

Конференцију организују Удружење владиних службеника за комуникације у јавном сектору из Југоисточне Европе и фондација „Конрад Аденауер“, наводи се у саопштењу Кабинета министра за европске интеграције.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs