Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава > Започела реконструкција зграде правосудних органа у Аранђеловцу

Започела реконструкција зграде правосудних органа у Аранђеловцу

Београд, 12. октобар 2017. године – Министарство правде Владе Републике Србије саопштило је да је започело радове на надоградњи и реконструкцији зграде правосудних органа у Аранђеловцу, у којој су смештени Основни суд, Основно јавно тужилаштво и Прекршајни суд у том граду.


Пројекат подразумева постављање новог крова, нове фасаде, као и надоградњу трећег спрата, чиме ће површина целокупне зграде бити повећана за више од 500 квадратних метара.

Овај објекат у Аранђеловцу грађен је од 1974. до 1976. године, његова тренутна површина износи 2.227 квадратних метара, а након завршетка радова биће 2.768 квадратних метара.

Циљ пројекта јесте повећање смештајних капацитета и унапређење услова за рад запослених, који ће након завршетка радова добити 12 нових канцеларија са пратећим простором.

Такође, у складу са законском регулативом, биће унапређена и енергетска ефикасност зграде израдом нове термоефикасне фасаде.

Вредност радова износи више од 32 милиона динара (са ПДВ-ом), што ће бити финансирано из републичког буџета, а рок за завршетак је 60 дана, наводи се у саопштењу.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs