Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава > Ефикаснија државна управа у служби грађана Новог Пазара

Ефикаснија државна управа у служби грађана Новог Пазара

Нови Пазар, 5. октобар 2017. године – Министар за државну управу и локалну самоуправу у Влади Републике Србије Бранко Ружић оценио је данас да је у градској управи Новог Пазара постигнут висок степен рационализације, али и оптимизације у погледу попуњавања дефицита стручног кадра, чиме је обезбеђена добра функционалност у раду.


Ружић је током разговора са градоначелником Нихатом Бишевцем истакао да је на тај начин омогућено да све службе и сервиси у служби грађана делују пуним капацитетом, подсетивши истовремено и на то да Нови Пазар одражава богатство земље и њене културне вредности.

На састанку је било речи и о реформи из области пореза на имовину на нивоу јединица локалне самоуправе, као и о пројекту евидентирања имовине, у светлу уговора из програма Exchange 5, који је министар за државну управу и локалну самоуправу недавно потписао са Амбасадом Швајцарске у Србији.

Ружић је данас посетио и државни Учитељски факултет, где је бруцошима честитао 5. октобар – Светски дан учитеља, нагласивши притом да је Нови Пазар, поред привредног и културног, годинама уназад и универзитетски центар.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs