Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Економија > Отворен главни коверат за приватизацију "Галенике"

Отворен главни коверат за приватизацију "Галенике"

Београд, 4. октобар 2017. године – Министарство привреде Владе Републике Србије саопштило је да је данас отворен главни коверат за приватизацију фармацеутске компаније „Галеника“.

У предвиђеном року, за достављање пријава за учешће у поступку продаје капитала „Галенике“, који је истекао 2. октобра 2017. године у 12 часова, стигле су две понуде – компанија Amicus СРБ доо Београд и Аелиус Луксембург - повезано лице EMS S/A из Бразила.

На данашњем отварању, прегледана је документација о идентификацији понуђача и она којом се доказује испуњеност квалификационих критеријума.

Комисија за спровођење поступка проверава достављену документацију, након чега ће предложити Министарству привреде да одобри достављене пријаве, односно да одобри додатни рок за допуну документације.

Отварање коверти које садрже податке о финансијској понуди уследиће тек онда када се утврди да је документација достављена у оквиру коверта „подаци о понуђачу“ у потпуности у складу са правилима поступка.

У овом тренутку није могуће одредити тачан датум отварања финансијске понуде, али се очекује да то буде учињено у другој половини октобра, наводи се у саопштењу.


Основне информације
Пољопривреда
Индустрија, енергетика и рударство

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs