Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности премијера > Брнабић отвара Пети дијалог о политикама у образовању НР Кина – ЦИЕЗ

Брнабић отвара Пети дијалог о политикама у образовању НР Кина – ЦИЕЗ

Београд, 20. септембар 2017. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић отвориће сутра Пети дијалог о политикама у образовању НР Кине и земаља централне и источне Европе, на којем ће се разговарати о наставку сарадње и даљој изградњи капацитета на пољу образовања.

На отварању скупа у Ректорату Универзитета у Новом Саду говориће и министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић, заменик министра просвете Народне Републике Кине Ду Зануан и ректор Универзитета у Новом Саду Душан Николић.

Овај највећи мултилатерални скуп у 2017. години у Србији окупиће представнике државних делегација, као и универзитета из 17 земаља, који ће разговарати о наставку сарадње и даљој изградњи капацитета на пољу образовања.

Пети дијалог о политикама у образовању један је од механизма сарадње Кине и 16 земаља централне и источне Европе. Дијалог је посвећен унапређењу просветне сарадње и модернизацији образовне политике, побољшању квалитета образовања и компетенцији предавача, као и реформи образовања у иновацијама.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs