Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе > Вулин присуствовао вежби "Сајбер Тесла 2017"

Вулин присуствовао вежби "Сајбер Тесла 2017"

Горњи Милановац, 14. септембар 2017. године – Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин и начелник Генералштаба Војске Србије Љубиша Диковић присуствовали су данас извођењу вишедневне Мултинационалне командно-штабне вежбе Војске Србије и Националне гарде Охаја "Сајбер Тесла 2017".

На вежби, која је одржана у касарни "Војвода Радомир Путник" Центра за обуку везе и информатике у Горњем Милановцу, поред припадника Министарства одбране, Војске Србије и Националне гарде Охаја учествовали су и представници државних органа Републике Србије који имају надлежности у области информационе безбедности.

Вулин је указао на то да се свет мења и да постаје све опасније место, што је видљиво и у свакодневном животу, додавши да се све више суочавамо са опасностима о којима до јуче нисмо знали готово ништа.

Министар је оценио да је сајбер безбедност код нас тема која није довољно развијена, није довољно заступљена, а за њу сви имамо одговорност.

Он је изразио захвалност представницима Националне гарде Охаја на дугогодишњој сарадњи и на искреној жељи и пожртвовању да нам пренесу знање и технологију, све оно што нам је потребно да бисмо ефикасно сачували своју земљу и свакодневни живот.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs