Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава > Министарство државне управе не плаћа одржавање друштвених мрежа

Министарство државне управе не плаћа одржавање друштвених мрежа

Београд, 14. септембар 2017. године – Министарство државне управе и локалне самоуправе Владе Републике Србије саопштило је данас да у овој години није спровело поступак јавне набавке, нити је закључило било какав уговор о услугама дизајнирања и одржавања налога Министарства на друштвеним мрежама.

У саопштењу, издатом поводом данашњег текста у листу "Курир", у којем се износе нетачне информације које могу јавност довести у заблуду и нарушити углед Министарства, наводи се да не постоји уговор о одржавању друштвених мрежа, заључен са било којом агенцијом, који важи до јула 2018. године.

Ове тврдње су проверљиве на сајту ресорног министарства и порталу е-Управе, где се транспарентно објављују све јавне набавке и информације о њима.

Министарство је оценило да је редакција „Курира“ грубо прекршила правила професије, јер се ниједног тренутка није обратила Министарству да провери наводе, нити их је проверила на интернет страници.

Такође, у тексту се манипулише неистинама и полуинформацијама, са циљем да се наруши углед Владе Србије и ресорног министарства, додаје се у саопштењу.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs