Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности премијера > Влада Србије отворена за сарадњу са домаћим привредницима

Влада Србије отворена за сарадњу са домаћим привредницима

Београд, 13. септембар 2017. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић присуствовала је синоћ традиционалном летњем пријему у Српском пословном клубу "Привредник" у Београду, поручивши том приликом да су врата Владе отворена за домаће привреднике, као и да је спремна да се настави конструктиван дијалог.

Фото: Фонет

У име свих чланова клуба "Привредник", госте је поздравио председник Зоран Дракулић, који је истакао да је потребно да дође до помирења између крупног капитала и политике, као и да домаћи привредници буду подједнако третирани као и страни инвеститори.

Дракулић је подвукао да је након 15 година постојања клуба "Привредник" привилегија бити како члан, тако и на челу тог удружења, које је отворило своја врата новој генерацији пословних људи.

Он је поручио да тај клуб, који данас окупља 55 чланова – истакнутих пословних људи из различитих сфера бизниса, наставља да буде заштитник интереса пословне заједнице, њен промотер широм света, као и поуздан партнер Влади Србије.

Пријему су присуствовали представници Владе Србије, државних институција, дипломатских мисија, домаћих и страних компанија, као и чланови пословних клубова и званице из света друштвеног, културног и привредног живота Србије.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs