Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе > Додељене награде најуспешнијим такмичарима у претходној школској години

Додељене награде најуспешнијим такмичарима у претходној школској години

Београд, 14. јул 2017. године – Министар просвете, науке и технолошког развоја у Влади Републике Србије Младен Шарчевић присуствовао је данас свечаности доделе награда ученицима који су остварили запажене резултате на републичким и међународним такмичењима, коју је организовала Фондација Драгица Николић.


Шарчевић је честитавши ученицима рекао да је важно да се целој Србији каже да они представљају нашу елиту.

Долази другачије време. Правимо систем који ће почивати на квалитету, и амбијент који ће вам омогућити да останете овде, поручио је Шарчевић.

Драгица Николић, оснивач и председница УО Фондације рекла је ученицима да су они и њихови професори прави следбеници пута Светог Саве, пута посвећености стицању нових знања.

Немојте никада одустати од својих снова, од себе, као што наша Фондација није одустала од ове лепе традиције, да на крају сваке године укаже на нашу најуспешнију децу и награди их, рекла је Николић.

Награђеним ученицима се обратио и бивши председник Србије Томислав Николић, рекавши им да на овај начин Фондација настоји да подстакне и друге ученике да се такмиче са најбољима.

Победницима републичких такмичења и најбоље пласираним ученицима на међународним такмичењима уручени су лаптоп рачунари.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs