Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе > Будућа влада наставиће започете реформе

Будућа влада наставиће започете реформе

Београд, 16. јун 2017. године – Министар државне управе и локалне самоуправе у Влади Републике Србије и мандатар за састав нове владе Ана Брнабић изјавила је да ће наставити реформе са несмањеном посвећеношћу и снагом јер је важно продужити рад на пројектима који ће омогућити бољи квалитет живота грађана.

Званични сајт Владе Србије преноси у целини изјаву Брнабић:

„Желим да захвалим председнику на указаном огромном поверењу да водим Владу Србије и наставим реформе са несмањеном посвећеношћу и снагом. Част је служити својој земљи и ја ћу, уколико ме Скупштина изгласа, Владу водити посвећено и одговорно, а свој посао радити поштено и са љубављу.

Свесна сам одговорности коју преузимам јер треба да наследим правог лидера, као и обавеза према грађанима који очекују да резултате рада Владе осете кроз бољи квалитет живота.

Прихватила сам кандидатуру коју сам добила од председника Србије и крећем да радим на експозеу и састављању Владе. Важно је да се рад на пројектима настави и ја данас свакако идем у Врњачку Бању у раније договорену посету.

Идем да проверим како функционише систем којим смо повезали податке шест државних институција, што омогућава да држава буде сервис грађана. То је важан, реформски, рекла бих револуционаран пројекат за Србију и ја ћу са тимом у Влади Србије и свим државним институцијама наставити да радим на реформисању државне управе.

Започети послови морају да се завршавају, а ја сам последњих месеци посвећено радила на томе да Србију уведемо у ред модерних држава у којима државна управа ради ефикасно и у функцији грађана.

Лично ћу се ангажовати на томе да сви заједно радимо на циљевима који су већи и важнији од свих нас појединачно“, навела је Брнабић.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs