Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности потпредседника > Успешан развој свих облика сарадње Србије и Белорусије

Успешан развој свих облика сарадње Србије и Белорусије

Београд, 16. мај 2017. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио је данас у опроштајну посету изванредног и опуномоћеног амбасадора Републике Белорусије у Србији Владимира Чушева.

Фото: Танјуг

Дачић је том приликом констатовао успешан развој свих облика сарадње у последње четири године, како на високом политичком нивоу, тако и у сарадњи између градова и општина Републике Србије и Републике Белорусије.

Први потпредседник Владе истакао је да је таква сарадња имала велику подршку и ангажованост амбасадора Чушева, чији је лични допринос велики, због чега га је председник Републике Србије Томислав Николић одликовао орденом Српске заставе И степена за заслуге у развоју и јачању укупне сарадње и пријатељских односа између Србије и Белорусије.

Дачић је пожелео све најбоље амбасадору Чушеву у његовој даљој дипломатској каријери и у личном животу, изразивши наду да ће он наставити да на новој дужности даје допринос даљем развоју билатералне сарадње између Србије и Белорусије и заштити наших националних интереса на међународном плану, наводи се у саопштењу Министарства спољних послова.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs