Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности потпредседника

Активности потпредседника

17.01.2017.
Мигранти са отвореног смештају се у прихватне центре
Београд, 17. јануар 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић поновио је данас да држава води рачуна о свим избеглицама и мигратима и да из тог разлога жели да их премести из неусловних барака у центре широм земље, у којима ће имати добре услове за привремени боравак. | даље »
17.01.2017.
Спровођење мера за одбрану од леда на рекама
Београд, 17. јануар 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић председавао је, данас, као командант Републичког штаба за ванредне ситуације, ванредној седници овог тела, на којој је било речи о мерама предузетим у циљу одбране од леда на рекама. | даље »
17.01.2017.
Наставак сарадње са Турском у борби против тероризма
Београд, 17. јануар 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са новоименованим амбасадором Републике Турске у Србији Танжуом Билгичем о наставку сарадње у области борбе против тероризма и илегалних миграција. | даље »
16.01.2017.
Неопходно хитно разбијање ледених чепова на Дунаву
Београд, 16. јануар 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић сазвала је данас хитан састанак свих надлежних служби које се баве пословима водопривреде и водног саобраћаја, у циљу њиховог што ефикаснијег одговора на формирање ледених чепова на Дунаву. | даље »
14.01.2017.
Спречити Приштину у кршењу слободе кретања грађана Србије
Београд, 14. јануар 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије Зорана Михајловић упозорила је вечерас да би било какво спречавање воза који је јутрос кренуо из Београда да стигне на одредиште у Косовску Митровицу од стране власти у Приштини представљало брутално кршење основних људских права грађана Србије. | даље »
14.01.2017.
Србија признат и уважаван партнер у целом свету
Београд, 14. јануар 2017. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић приредио је данас у Министарству спољних послова новогодишњи пријем за шефове дипломатских мисија и међунароних организација, као и директоре и главне и одговорне уреднике медија. | даље »
13.01.2017.
Великоалбанска политика највећа опасност за стабилност у региону
Београд, 13. јануар 2017. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић најоштрије је осудио најновију провокацију из Приштине, када је председник Владе привремених институција самоуправе на Косову Иса Мустафа јуче саопштио после разговора са делегацијом из Прешева, Бујановца и Медвеђе да је примио представнике "из три општине Источног Косова". | даље »
13.01.2017.
Подстаћи даљи развој сарадње са Азербејџаном
Београд, 13. јануар 2017. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић и амбасадор Републике Азербејџан у Србији Елдар Хасанов разматрали су данас актуелна питања билатералне сарадње и могућности за њено унапређење. | даље »
13.01.2017.
Вредан поклон за Војни музеј у Београду
Београд, 13. јануар 2017. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је да је Војни музеј у Београду обогатио данас своју колекцију са два пушкомитраљеза, модела које су у Другом светском рату користили војници Црвене армије приликом ослобађања Београда и осталих делова Србије. | даље »
12.01.2017.
Значај статусно неутралног деловања СЕ на Космету
Београд, 12. јануар 2017. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић сусрео се данас са председником Конгреса локалних и регионалних власти Савета Европе Гудрун Мослер Торнстром која борави у званичној посети нашој земљи. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs