Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе

Активности Владе

14.12.2017.
Потребно веће укључивање јавности у доношење прописа
Београд, 14. децембар 2017. године – Помоћник министра државне управе и локалне самоуправе у Влади Републике Србије Ивана Антић указала је данас на тежњу ресорног инистарства да у припрему прописа укључи најширу јавност, јер је циљ да се конструктивним дијалогом дође до најбољих решења. | даље »
14.12.2017.
Отворен Фестивал науке
Београд, 14. децембар 2017. године – Министар просвете, науке и технолошког развоја у Влади Републике Србије Младен Шарчевић отворио је данас на Београдском сајму једанаести Фестивал науке, који се одржава под слоганом „Један на један“. | даље »
14.12.2017.
Заједничка акција добровољног давања крви у Прешеву
Прешево, 14. децембар 2017. године – Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије саопштио је да је данас у Прешеву организована акција добровољног давања крви у којој су заједно учествовали запослени у комесаријату, представници невладиних организација и мигранти. | даље »
14.12.2017.
Нацрт закона о Агенцији за борбу против корупције до краја године
Београд, 14. децембар 2017. године – Министар правде у Влади Републике Србије Нела Кубуровић изразила је данас очекивање да ће до краја године, уз инклузиван принцип рада и транспарентност, радна група завршити рад на изради Нацрта закона о Агенцији за борбу против корупције. | даље »
14.12.2017.
Повећати обим сарадње са РС у одбрамбеној индустрији
Београд/Бањалука, 14. децембар 2017. године – Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин, састао се данас у Бањалуци са председником Републике Српске Милорадом Додиком, председником Владе Жељком Цвијановић и министром индустрије, енергетике и рударства Петром Ђокићем. | даље »
14.12.2017.
Није стигао захтев Хрватске за изручење српских држављана
Београд, 14. децембар 2017. године – Министар правде у Влади Републике Србије Нела Кубуровић саопштила је данас да ресорно министарство још није добило никакав захтев од Хрватске поводом кривичних пријава против пет српских држављана због ракетирања Банских двора. | даље »
14.12.2017.
Видан напредак животног стандарда у нашој земљи
Београд, 14. децембар 2017. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић изразио је данас уверење да је најтежи део реформског пута иза нас, али је упозорио и на то да предстоји још пуно посла и да се не можемо препустити социјалном благостању. | даље »
13.12.2017.
Унапређење сарадње са Републиком Српском у области одбрамбене индустрије
Београд/Пале, 13. децембар 2017. године – Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин је у наставку данашње посете Босни и Херцеговини (БиХ), обишао Центар за обуку за операције подршке миру у Бутмиру и „Фабрику мотора специјалне намене“ а.д. Пале. | даље »
13.12.2017.
Млади предузетници будућност економског развоја
Београд, 13. децембар 2017. године – Министар без портфеља у Влади Републике Србије задужен за иновације и технолошки развој Ненад Поповић изјавио је данас да је пројекат "Пут младог предузетника", у којем је учествовало више од 60 младих предузећа, успешних предузетничких компанија, хабова и институција, одличан пример тога како наша земља треба да изгледа данас и у будућности. | даље »
13.12.2017.
Правосудна академија за савремено образовање запослених у правосуђу
Београд, 13. децембар 2017. године – Министар правде у Влади Републике Србије Нела Кубуровић изјавила је данас да је Правосудна академија Србије грађена на темељима европских правних начела како би постала неизоставна етапа укључивања судија и тужилаца у правосуђе. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs