Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе

Активности Владе

28.03.2017.
Јачање капацитета општина са великим бројем миграната
Босилеград, 28. март 2017. године – Министар државне управе и локалне самоуправе у Влади Републике Србије Ана Брнабић посетила је данас Босилеград, где је присуствовала примопредаји техничке документације за изградњу постројења за пречишћавање отпадних вода у тој општини. | даље »
28.03.2017.
Побољшање стандарда пензионера трајни циљ
Нови Сад, 28. март 2017. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Александар Вулин и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић присуствовали су данас скупу посвећеном реализацији Правилника о друштвеном стандарду корисника пензија Републичког фонда ПИО. | даље »
28.03.2017.
Уручени уговори стипендистима Фонда за младе таленте
Београд, 28. март 2017. године – Министар омладине и спорта у Влади Републике Србије Вања Удовичић доделио је данас на Калемегдану уговоре о стипендирању стипендистима Фонда за младе таленте са Универзитета у Београду, као и стипендије за спортско усавршавање врхунским спортистима аматерима. | даље »
28.03.2017.
Без отворених питања са Мађарском у области националних мањина
Суботица, 28. март 2017. године – Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Владе Републике Србије Ненад Иванишевић изјавио је данас да је Међувладина мешовита комисије Србије и Мађарске од кључног значаја за унапређење положаја српске националне мањине у Мађарској и мађарске националне мањине у Србији. | даље »
27.03.2017.
Ефикаснији привредни судови за бољу инвестициону климу
Београд, 27. март 2017. године – Министар правде у Влади Републике Србије Нела Кубуровић уручила је данас вршиоцу функције председника Привредног апелационог суда Јасминки Обућини рачунарску опрему намењену свим привредним судовима у Србији, вредну више од 120 милиона динара. | даље »
27.03.2017.
Србија инсистира на изручењу Рамуша Харадинаја
Београд, 27. март 2017. године – Министар правде у Влади Републике Србије Нела Кубуровић изјавила је данас да неће бити разлога да француски суд у Колмару одбије захтев Србије за изручење Рамуша Харадинаја, будући да је Србија доставила сву тражену документацију, а пре три дана су послати и одговори на сва додатна питања. | даље »
27.03.2017.
Омогућити младима ућешће у доношењу одлука
Нови Сад, 27. март 2017. године – Министар омладине и спота у Влади Републике Србије Вања Удовичић и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић посетили су данас Омладински клуб "Опенс", где су присуствовали акцији озелењавања простора испред клуба. | даље »
27.03.2017.
Пројекти у Лајковцу за бољи живот становништва
Лајковац, 27. март 2017. године – Државни секретари Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Владе Републике Србије Ненад Иванишевић и Владимир Илић посетили су данас општину Лајковац и Центар за азил у Боговађи. | даље »
26.03.2017.
Што пре открити починиоце напада на руске држављане
Београд, 26. март 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и министар здравља Златибор Лончар обишли су данас у Ургентном центру двојицу руских држављана, повређених у инциденту који се ноћас догодио у Београду. | даље »
26.03.2017.
Почело финално тестирање за ИТ преквалификације
Ниш, 26. март 2017. године – Министар државне управе и локалне самоуправе у Влади Републике Србије Ана Брнабић изјавила је да се данас у Београду, Новом Саду и Нишу истовремено одржава тестирање 200 кандидата за програм ИТ преквалификација, при чему ће већ сутра бити познато ко ће од априла похађати ИТ курсеве. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs