Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе

Активности Владе

23.05.2017.
Поново активиран Буџетски фонд за националне мањине
Београд, 23. мај 2017. године – Министар државне управе и локалне самоуправе у Влади Републике Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је након 15 година поново активиран Буџетски фонд за националне мањине са буџетског раздела Министарства државне управе и локалне самоуправе. | даље »
23.05.2017.
Модернизација здравствених установа у Новом Пазару
Нови Пазар, 23. мај 2017. године – Министар здравља у Влади Републике Србије Златибор Лончар оценио је данас, приликом обиласка новог Дијагностичког центра у Новом Пазару, да је ова установа опремљена најсавременијом опремом, најавивши запошљавање 50 здравствених радника до краја године. | даље »
23.05.2017.
За помоћ сигурним кућама десет милиона динара
Београд, 23. мај 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић потписала је данас уговоре о реализацији пројеката у области социјалног становања – помоћи сигурним кућама, са представницима невладиног сектора који се баве овом облашћу. | даље »
23.05.2017.
Предшколско васпитање учинити доступним свој деци
Београд, 23. мај 2017. године – Министар просвете, науке и технолошког развоја у Влади Републике Србије Младен Шарчевић најавио је данас да ће ресорно министарство наставити напоре у циљу изградње предшколског васпитања које ће бити доступно деци из свих средина, отворено према породици, као и другим нивоима у систему образовања. | даље »
23.05.2017.
Апел послодавцима да запошљавају особе са инвалидитетом
Београд, 23. мај 2017. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Александар Вулин изјавио је данас да ће држава наставити да, у оквиру својих могућности, помаже како би се створили услови да особе са инвалидитетом живе од свог рада и како би заузеле своје место у друштву. | даље »
23.05.2017.
Хумани однос Србије према мигрантској кризи
Нови Сад, 23. мај 2017. године – Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Владе Републике Србије Ненад Иванишевић отворио је данас у Новом Саду радионицу о учешћу система социјалне заштите у мигрантској кризи у Србији. | даље »
22.05.2017.
Сећање на доајена политичких наука у Србији Најдана Пашића
Београд, 22. мај 2017. године – Директор Канцеларије за Косово и Метохију Владе Републике Србије Марко Ђурић учествовао је данас на научном скупу "Допринос професора др Најдана Пашића утемељењу и развоју политичких наука у Србији", на Факултету политичких наука у Београду. | даље »
22.05.2017.
Подстаћи примену медијације и арбитраже
Златибор, 22. мај 2017. године – Министар правде у Влади Републике Србије Нела Кубуровић поручила је данас да је један од циљева ресорног министарства да поспеши посредовање и арбитражу као начине решавања спорова, најавивши притом побољшање закона у овој области. | даље »
21.05.2017.
Завршетак лиценцирања домова за старе до краја године
Смедерево, 21. мај 2017. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Александар Вулин изјавио је данас да процес лиценцирања државних домова за старе мора бити завршен, обезбеђен је значајан новац и зато се са оптимизмом очекује крај ове године, када се верује да ће тај посао бити завршен. | даље »
21.05.2017.
Честитка Вулина стонотениском параолимпијском тиму Србије
Београд, 21. мај 2017. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Александар Вулин упутио је честитку стонотениском параолимпијском тиму Србије, који је освојио бронзану медаљу на Светском екипном првенству у Братислави. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs