Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе

Активности Владе

21.08.2017.
Успешна сарадња Србије и Кине на инфраструктурним пројектима
Београд, 21. август 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, заједно са председником Србије Александром Вучићем, обишла је данас радове на изградњи новог аутопута и моста преко Колубаре и Саве на деоници од Сурчина до Обреновца на Коридору 11, које изводи кинеска компанија CCCC (China Communications Construction Company). | даље »
21.08.2017.
Закон о родној равноправности на корак од усвајања
Београд, 21. август 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и председник Координационог тела за родну равноправност Зорана Михајловић изјавила је данас да је Нацрт закона о родној равноправности спреман, и да се очекује његово усвајање на Влади и упућивање у редовну скупштинску процедуру. | даље »
21.08.2017.
Држава није одговорна за кашњење уџбеника на албанском
Београд, 21. август 2017. године – Председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу Зоран Станковић изјавио је данас да ове године нажалост неће бити повећања броја уџбеника на албанском језику без обзира на све договоре постигнуте у претходном периоду. | даље »
21.08.2017.
Дигитализација шанса за нова радна места
Шид, 21. август 2017. године – Министар без портфеља у Влади Републике Србије задужен за иновације и технолошки развој Ненад Поповић изјавио је данас да је начин на који се спроводи државни конкурс за подршку иновацијама један од најбољих примера примене дигитализације и смањења бирократије која оптерећује привреду. | даље »
20.08.2017.
Градња музеја Николе Тесле од националног значаја
Београд, 20. август 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да ће Влади Србије упутити иницијативу да се изградња новог музеја посвећеног Николи Тесли прогласи пројектом од националног значаја. | даље »
20.08.2017.
Допринос грађана Сврљига борби против сиве економије
Сврљиг, 20. aвгустa 2017. године – Држaвни сeкрeтaр Mинистaрства држaвнe упрaвe и лoкaлнe сaмoупрaвe Владе Републике Србије Жикицa Нeстoрoвић отворио је синoћ у Сврљигу бeсплaтнa WiFi зoну, која је поклон мештанима овог краја зa oствaрeни успeх у нaгрaднoj игри "Узми рaчун и пoбeди". | даље »
19.08.2017.
Одата почаст херојима Церске битке
Лозница, 19. август 2017. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић, предводиo je данас државну церемонију поводом обележавања 103-годишњице од Церске битке у оквиру спомен-комплекса „Церска битка“ у месту Текериш код Лознице. | даље »
19.08.2017.
Улагања у животну средину ће се исплатити инвеститорима
Београд, 19. август 2017. године – Министар заштите животне средине у Влади Републике Србије Горан Триван изразио је уверење да ће инострани инвеститори наћи интерес за улагања у област животне средине у нашој земљи, при чему ће Србија истовремено добити нове технологије и знања. | даље »
18.08.2017.
Пре краја године могуће отварање још три поглавља
Београд, 18. август 2017. године – Шеф Преговарачког тима за вођење преговора о приступању Републике Србије ЕУ Тања Мишчевић изјавила је данас да је наша намера да пре краја године у преговорима са ЕУ отворимо још три поглавља за која смо спремни, али да ће то зависити од оцене Европске комисије о владавини права. | даље »
18.08.2017.
Обележена 212-годишњица Боја на Иванковцу
Ћуприја, 18. август 2017. године – Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Владе Републике Србије Негован Станковић предводио је данас централну манифестацију обележавања 212-годишњице Боја на Иванковцу и прве победе српских устаника над турском царском војском коју је предводио Хафиз паша. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs