Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе

Активности Владе

23.05.2018.
Велики значај доношења закона о климатским променама
Београд, 23. мај 2018. године – Министар заштите животне средине у Влади Републике Србије Горан Триван оценио је данас да ће закон о климатским променама бити најважнији документ који ће Скупштина Србије усвојити, и поручио да морамо појачати напоре у смањењу емисије штетних гасова са ефектом стаклене баште. | даље »
23.05.2018.
Отворена Конференција начелника генералштаба балканских земаља
Београд, 23. мај 2018. године – Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин и начелник Генералштаба Војске Србије Љубиша Диковић отворили су данас 12. конференцију начелника генералштаба балканских земаља, која се одржава у Београду. | даље »
22.05.2018.
Нацрт преговарачке позиције за Поглавље 27 за неколико недеља
Београд, 22. мај 2018. године – Министар заштите животне средине у Влади Републике Србије Горан Триван изјавио је данас да ће нацрт рада на преговарачкој позицији за Поглавље 27, које се односи за заштиту животне средине, бити готов у року од неколико недеља. | даље »
22.05.2018.
Потписан споразум о сарадњи на управљању електричним отпадом
Београд, 22. мај 2018. године –У Београду је данас потписан Споразум о сарадњи Министарства заштите животне средине са НАЛЕД-ом, Немачком развојном сарадњом (ГИЗ), компанијама Горење и Кока-кола ХБЦ, на реализацији пројекта "Ка бољем управљању електричним и електронским отпадом у Србији". | даље »
22.05.2018.
Политика одрживог равномерног регионалног развоја кључна
Аранђеловац, 22. мај 2018. године – Министар за европске интеграције у Влади Републике Србије Јадранка Јоксимовић изјавила је данас да су евроинтеграције спољнополитичка оријентација Србије, и да је тај процес земљи донео стабилност, нове инвестиције, бољи имиџ, а самим тим и утицај у међународним односима. | даље »
22.05.2018.
Повећан број жена програмера у Србији
Нови Сад, 22. мај 2018. године – Државни секретар Министарства трговине, туризма и телекомуникација Владе Републике Србије Татјана Матић изјавила је данас да је у оквиру реализације програма за преквалификације и доквалификације жена у ИКТ, које је то министарство покренуло прошле године, у Србији обучено укупно приближно 250 нових програмерки. | даље »
22.05.2018.
Резултати популационе политике видљиви на наредном попису
Београд, 22. мај 2018. године – Министар без портфеља у Влади Републике Србије задужен за демографију и популациону политику Славица Ђукић Дејановић изјавила је данас да се резултати пописа становништва који ће бити обављен 2021. године очекују са великим ентузијазмом у светлу мера за подстицање рађања које држава спроводи. | даље »
22.05.2018.
Сарадња са Македонијом на унапређењу положаја мањина
Београд, 22. мај 2018. године – Министар државне управе и локалне самоуправе у Влади Републике Србије Бранко Ружић изјавио је данас да ће четири закона ући у скупштинску процедуру у јуну, са циљем да се унапреди статус националних мањина, као и да функционисање националних савета буде плодотворније и транспарентније. | даље »
21.05.2018.
Јоксимовић и сенатори из Француске о европским интеграцијама Србије
Београд, 21. мај 2018. године – Министар за европске интеграције у Влади Републике Србије Јадранка Јоксимовић разговарала је данас са делегацијом Одбора Сената Француске за европске послове о порукама прошлонедељног самита у Софији, процесу европских интеграција Србије, реформама које се спроводе, билатералним односима двеју држава и ситуацији у региону. | даље »
21.05.2018.
Представљени први резултати пројекта „Реци НЕ раду на црно“
Београд, 21. мај 2018. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић и вршилац дужности директора Инспектората за рад Стеван Ђуровић представили су данас прве резултате пројекта „Реци НЕ раду на црно“, уз позив грађанима да пријаве све послодавце за које знају да раде на црно. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs