Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава

Саопштења министарстава

22.08.2017.
Честитка Удовичића Виктору Немешу
Београд, 22. август 2017. године – Министар омладине и спорта у Влади Републике Србије Вања Удовичић упутио је синоћ честитку Виктору Немешу, који је освојио златну медаљу на Светском првенству у Паризу у рвању. | даље »
21.08.2017.
Вулин се уписао у књигу жалости у Амбасади Шпаније
Београд, 21. август 2017. године – Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин уписао се данас у књигу жалости у Амбасади Шпаније у Београду, која је отворена поводом терористичких напада који су се догодили у тој земљи. | даље »
21.08.2017.
Јачање билатералне сарадње са Мексиком
Београд, 21. август 2017. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић истакао је данас, у разговору са амбасадором Мексика у Србији Марком Антониом Гарсиа Бланком, да сарадњу двеју земаља одликују добри односи, које је потребно учврстити у областима које су у надлежности овог министарства. | даље »
21.08.2017.
Ђорђевић се уписао у књигу жалости у Амбасади Шпаније
Београд, 21. август 2017. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић уписао се данас у књигу жалости у Амбасади Краљевине Шпаније поводом терористичких напада који су се догодили у тој земљи. | даље »
20.08.2017.
Апел возачима да користе алтернативне прелазе
Београд, 20. август 2017. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије апелује на возаче, да због вишечасовног задржавања на Граничном прелазу Батровци, услед великих гужви на улазу у Републику Хрватску, користе алтернативне граничне прелазе. | даље »
20.08.2017.
Унапређење положаја жена и маргинализованих група
Београд, 20. август 2017. године – Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије формирало је Сектор за антидискриминациону политику и унапређење родне равноправности, како би се унапредио положај жена, маргинализованих група и пружила подршка за ублажавање мигрантске кризе. | даље »
19.08.2017.
Неопходан дијалог о миграцијама
Београд, 19. август 2017. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић и амбасадор Исламске Републике Пакистан у Србији Сиед Адил Гилани констатовали су данас да билатералну сарадњу двеју земаља одликују пријатељски односи. | даље »
18.08.2017.
Нови модалитети сарадње са БиХ у области рада
Београд, 18. август 2017. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић и амбасадор Босне и Херцеговине (БиХ) у Београду Лазар Миркић, исказали су данас заинтересованост за либерализацију услова флуктуације радника, у циљу подизања капацитета тржишта рада. | даље »
18.08.2017.
Ухапшен осумњичени за убиство раднице „НИС Петрола“
Београд, 18. август 2017. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је да су припадници полиције у Београду расветлили убиство раднице „НИС Петрола“ К. К. и ухапсили М. С. (1982) осумњиченог да је 25. маја починио то кривично дело. | даље »
18.08.2017.
Србија способна да своју војску наоружа домаћим оружјем
Велика Плана, 18. август 2017. године – Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин изјавио је данас да је Србија у стању да се самостално наоружава и својом памећу и у сопственим фабрикама развија најмодерније светске технологије, због чега је наша политика војне неутралности и одржива. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs