Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава

Саопштења министарстава

16.03.2018.
Признања раду Координационог тела за родну равноправност
Београд, 16. март 2018. године – Координационо тело за родну равноправност Владе Републике Србије саопштило је данас да су Уједињене нације означиле Србију и ово тело као добар пример за друге земље у свету у области родне равноправности. | даље »
16.03.2018.
Србија остаје војно неутрална
Београд, 16. март 2018. године – Вршилац дужности помоћника министра спољних послова за безбедносну политику амбасадор Бранимир Филиповић разговарао је данас са председавајућим Војном комитету НАТО-а генералом Петром Павелом, који се налази у посети Србији, током које се сусрео и са министром одбране Александром Вулином и начелником Генералштаба Војске Србије генералом Љубишом Диковићем. | даље »
16.03.2018.
Успешно изведена вежба ватрогасно-спасилачке јединице МУП-а
Београд, 16. март 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је да су полазници прве класе основне обуке припадника ватрогасно-спасилачких јединица извели данас завршну вежбу на којој су показали обученост и спремност за обављање задатака. | даље »
16.03.2018.
МДУЛС најотворенија институција извршне власти у региону
Београд, 16. март 2018. године – Министарство државне управе и локалне самоуправе Владе Републике Србије (МДУЛС) саопштило је данас да су резултати мониторинга мреже невладиних организација ActionSEE отворености институција у БиХ, Србији, Црној Гори и Македонији показали да је то министарство најотворенија институција извршне власти у региону. | даље »
16.03.2018.
Прошле године најмањи број убистава у последње три деценије
Београд, 16. март 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је, поводом тврдњи појединих медија да списак криминалних убистава у Србији постаје све дужи, да је прошле године било 76 кривичних дела убистава, што је далеко најмањи број у последњих готово 30 година. | даље »
15.03.2018.
Испуњене готово све препоруке тела СЕ за борбу против корупције
Београд, 15. март 2018. године – Министарство правде Владе Републике Србије саопштило је данас да Србија убрзано ради на испуњавању препорука тела Савета Европе за борбу против корупције – GREKO, од којих су готово све у већем делу већ испуњене, што је и наведено у извештају тог тела. | даље »
15.03.2018.
Подршка деци из осетљивих група кроз спорт
Београд, 15. март 2018. године – Помоћник министра омладине и спорта у Влади Републике Србије Снежана Клашња саопштила је данас да је више од 300 деце у Србији прошло кроз програм „Спортске активности за потенцијални развој“, који спроводи Немачка организација за међународни развој (GIZ) ради подршке деци из осетљивих група. | даље »
15.03.2018.
Увећана вредност изведених грађевинских радова у Србији
Београд, 15. март 2018. године – Министарство грађевинарства, саобраћа и инфраструктуре Владе Републике Србије саопштило је данас да је вредност укупно изведених грађевинских радова у Србији у прошлој години повећана 5,5 одсто у односу на 2016. годину. | даље »
15.03.2018.
Улагање у обнову школа у Смедеревској Паланци
Смедеревска Паланка, 15. март 2018. године – Министар просвете, науке и технолошког развоја у Влади Републике Србије Младен Шарчевић посетио је данас Смедеревску Паланку, где је обишао Машинско-електротехничку школу "Гоша" и Основну школу "Никола Тесла" у Голобоку, чија се реконструкција планира. | даље »
15.03.2018.
Календар јавних конкурса за финансирање пројеката удружења из буџета за 2018. годину
Београд, 15. март 2018. године – Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије саопштила је данас да се и ове године наставља пракса израде и објављивања Календара јавних конкурса за финансирање пројеката и програма удружења и других организација цивилног друштва из средстава буџета Републике Србије и Аутономне покрајине Војводине. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs