Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава

Саопштења министарстава

22.09.2018.
Локализован пожaр у фабрици „Имлек“ у Београду
Београд, 22. септембар 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је да су припадници Сектора за ванредне ситуације у Београду локализовали пожар који је синоћ, око 20.30 часова, избио у фабрици „Имлек“ у Падинској скели и том приликом нико није повређен. | даље »
22.09.2018.
Ухапшена једна особа због трговине дрогом
Београд, 22. септембар 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да су припадници полиције у Београду ухапсили И. М. (1987) због постојања основа сумње да је починио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. | даље »
21.09.2018.
Партнерством до ефикасног система информационе безбедности
Београд, 21. септембар 2018. године – Добра међународна сарадња, брза и ефикасна размена информација, као и партнерство јавног и приватног сектора, могу да обезбеде ефикасан систем информационе безбедности, закључили су данас учесници конференције о високотехнолошком криминалу и информационој безбедности „Повежи се сигурно!“. | даље »
21.09.2018.
„Божија дрога“ по први пут заплењена у Србији
Београд, 21. септембар 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да су припадници Службе за борбу против организованог криминала (СБПОК) ухапсили Р. А. (1988) из Београда због постојања основане сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. | даље »
21.09.2018.
Ј. Јоксимовић и Адам: Србија поуздан партнер ЕУ
Београд, 21. септембар 2018. године – Министар за европске интеграције у Влади Републике Србије Јадранка Јоксимовић разговарала је данас са новопостављеним амбасадором Белгије Кунрадом Адамом о односима и будућој сарадњи двеју држава, европским интеграцијама Србије и реформама које се у том процесу спроводе, ситуацији у региону и другим темама. | даље »
20.09.2018.
Ђорђевић осудио скрнављење војног споменика – костурнице Ледена стена у Нишу
Београд, 20. септембар 2018. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић у име Владе Републике Србије најстроже је осудио вандалски чин скрнављења војног споменика – костурнице Ледена стена у Нишу. | даље »
20.09.2018.
Ниво заштите права мањина изнад европског просека
Сомбор, 20. септембар 2018. године – Директор Канцеларије за људска и мањинска права Владе Републике Србије Сузана Пауновић изјавила је да је целокупни правни поредак у области заштите људских и мањинских права Србија засновала на међународним стандардима и уговорима донетим у оквиру УН и Савета Европе. | даље »
20.09.2018.
Сарадња са Црном Гором у области заштите животне средине
Београд/Подгорица, 20. септембар 2018. године – Министар заштите животне средине у Влади Републике Србије Горан Триван разговарао је са министром одрживог развоја и туризма Црне Горе Павлом Радуловићем
о актуелним еколошким темама од регионалног и међународног значаја. | даље »
20.09.2018.
Ј. Јоксимовић и Гаспарич: Словенија наставља да подржава европски пут Србије
Београд, 20. септембар 2018. године – Министар за европске интеграције у Влади Републике Србије Јадранка Јоксимовић разговарала је данас са амбасадором Словеније у Србији Владимиром Гаспаричем о билатералним односима двеју земаља, процесу европских интеграција Србије, приликама у ЕУ, односима у региону и другим темама. | даље »
20.09.2018.
Расписан додатни конкурс у области јавног информисања
Београд, 20. септембар 2018. године – Министарство културе и информисања Владе Републике Србије расписало је додатни конкурс за суфинансирање пројеката организовања и учешћа на стручним, научним и пригодним скуповима, као и унапређивања професионалних и етичких стандарда у области јавног информисања у 2018. години. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs