Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава

Саопштења министарстава

26.05.2018.
Одмах прекинути радове у близини Високих Дечана
Београд, 26.мај 2018. године – Министарство културе и информисања Владе Републике Србије изразило је данас најдубљу забринутост због навода Епархије рашко-призренске о великим грађевинским радовима у близини српског средњевековног манастира Високи Дечани и затражило да ти радови одмах буду прекинути. | даље »
26.05.2018.
Изградња гасне инфраструктуре важна за Србију
Београд/Санкт Петербург, 26. мај 2018. године – Министар рударства и енергетике Александар Антић одвојено се састао на маргинама међународног економског форума у Санкт Петербургу, са руским министром енергетике Александром Новаком и мађарским шефом дипломатије Петером Сијартом. | даље »
26.05.2018.
Све спремно за обележавање Дана Министарства унутрашњих послова
Београд, 26. мај 2018. године – Министарство унутрашњих послова саопштило је данас да су у току завршне припреме за централну прославу Дана МУП-а, која ће бити одржана у недељу у 12 часова на платоу испред Дома Народне скупштине, при чему полицијски службеници и учесници свечаности приводе крају финална увежбавања. | даље »
26.05.2018.
Добар почетак године за грађевинаре
Београд, 26. мај 2018. године – Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Владе Републике Србије саопштило је данас да су у сектору грађевинарства забележени изузетно добри резултати у првом кварталу, уз раст вредности изведених радова од 28,1 одсто у односу на исти период прошле године, а броја издатих грађевинских дозвола за 14,1 одсто. | даље »
26.05.2018.
Хапшење српских држављана у Аустрији због дроге
Београд, 26. мај 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да је у заједничкој акцији припадника тог министарства, УКП, Службе за борбу против организованог криминала, и аустријске полиције ухапшено 26 особа које се сумњиче за трговину наркотицима. | даље »
25.05.2018.
У јуну нови правилник за већу безбедност деце на игралиштима
Београд, 25. мај 2018. године – Помоћник министра привреде у Влади Републике Србије Александар Старчевић најавио је данас да би правилник о безбедности дечјих игралишта, чији је циљ обезбеђивање што већег степена безбедности малишана приликом игре на отвореном простору, требало да буде усвојен у јуну. | даље »
25.05.2018.
Измена саобраћаја поводом обележавања Дана МУП-а
Београд, 25. мај 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да ће, у склопу припрема и одржавања централне манифестације прославе Дана тог министарства, 26. и 27. маја, бити измењен режим саобраћаја у зони Трга Николе Пашића, Булевара краља Александра и улица Краља Милана, Косовској, Кнеза Милоша и Таковској. | даље »
25.05.2018.
Почело планирање националних приоритета Србије за међународну помоћ
Београд, 25. мај 2018. године – Министарство за европске интеграције Владе Републике Србије, као институција надлежна за координацију међународне развојне помоћи, започиње процес израде новог вишегодишњег планског документа за развојну помоћ, од 2019. до 2025. године. | даље »
25.05.2018.
Јоксимовић и Ло Кашо: Италија подржава европску перспективу Србије
Београд, 25. мај 2018. године – Министар за европске интеграције у Влади Републике Србије Јадранка Јоксимовић разговарала је данас са новоименованим амбасадором Италије у Србији Карлом Ло Кашом о билатералним односима двеју држава и европским интеграцијама Србије. | даље »
24.05.2018.
Јоксимовић и Мекалистер: Примећени резултати Србије, подршка ЕП неће изостати
Београд, 24. мај 2018. године – Министар за европске интеграције у Влади Републике Србије Јадранка Јоксимовић разговарала је данас са председавајућим Комитету за спољне послове (АФЕТ) и известиоцем Европског парламента (ЕП) за Србију Дејвидом Мекалистером о односима Србије и ЕУ, активностима које се тичу европских интеграција, приликама у региону и другим значајним питањима. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs