Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава

Саопштења министарстава

21.07.2018.
Позив БНВ директорима школа у Новом Пазару супротстављен интересима Србије
Београд, 21. јул 2018. године – Министарство просвете, науке и технолошког развоја Владе Републике Србије сматра неприхватљивим позив који је Бошњачко национално веће (БНВ) упутило директорима образовно-васпитних установа у Новом Пазару, уз најаву доласка Беџета Пацолија у Нови Пазар у својству званичника непризнатих приштинских власти. | даље »
21.07.2018.
Позив националним мањинама да се упишу у Посебан бирачки списак
Београд, 21. јул 2018. године – Министарство државне управе и локалне самоуправе Владе Републике Србије позвало је данас припаднике националних мањина, који испуњавају опште услове за стицање бирачког права у Србији, да се упишу у Посебан бирачки списак и тиме стекну право да бирају и буду бирани на изборима за националне савете националних мањина. | даље »
20.07.2018.
Заштитити кориснике услуга мобилних оператора
Београд, 20. јул 2018. године – Државни секретар Министарства трговине, туризма и телекомуникација Владе Републике Србије Татјана Матић саопштила је да ће то министарство доследно штитити кориснике услуга мобилних оператора од неправичних и противзаконитих пенала за превремени раскид уговора. | даље »
20.07.2018.
Ухапшена једна особа због више превара
Београд, 20. јул 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да су припадници полиције у Београду ухапсили М. Р. (1955) из Смедерева, због постојања основане сумње да је на територији Београда извршио више кривичних дела преваре. | даље »
19.07.2018.
Решен проблем недостатка регистарских таблица
Београд, 18. јул 2018. године – Начелник Управе за управне послове Министарства унутрашњих послова Владе Републике Србије Зорица Касалица изјавила је данас да је проблем са недостатком регистарских таблица превазиђен готово у свим полицијским управама које претходних дана нису имале довољне количине таблица, како би могле одмах да их издају грађанима. | даље »
19.07.2018.
Стање у буџету Србије у потпуности стабилно
Београд, 19. јул 2018. године – Министар финансија у Влади Републике Србије Синиша Мали разговарао је данас са европским комесаром за буџет и људске ресурсе Гинтером Етингером о будућој сарадњи, пројектима из европских фондова и новом предлогу буџета Европске уније. | даље »
19.07.2018.
Изузетна сарадња Србије и Аустрије у области правосуђа
Београд, 19. јул 2018. године – Министар правде у Влади Републике Србије Нела Кубуровић и амбасадор Аустрије у Србији Николаус Лутероти указали су током данашњег сусрета на изузетну сарадњу двеју земаља у свим областима, посебно у оквиру правосуђа. | даље »
19.07.2018.
Јоксимовић и Етингер: Србија може да буде добар пример развоја кроз евроинтеграције
Београд, 19. јул 2018. године – Министар за европске интеграције у Влади Републике Србије Јадранка Јоксимовић разговарала је данас са комесаром ЕУ за буџет и људске ресурсе Гинтером Етингером о моделима и начинима да Србија, као кандидат за чланство, користи финансијска развојна средства Уније, а која ће бити у функцији напретка наше државе. | даље »
19.07.2018.
Станови за припаднике Министарства одбране и Војске Србије
Београд, 19. јул 2018. године – Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин уручио је данас кључеве 24 стана активним и пензионисаним припадницима Министарства одбране и Војске Србије, што је још један корак у правцу подизања укупне оперативне способности одбрамбених снага. | даље »
19.07.2018.
У Зајечару заплењено приближно килограм спида
Београд, 19. јул 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да су припадници полиције у Зајечару запленили приближно килограм спида и ухапсили М. Ј. (25) из околине Неготина, због постојања основане сумње да је учинио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs