Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Економија

Економија

13.02.2017.
Унапређење сарадње са Казахстаном у области пољопривреде
Београд, 13. фебруар 2017. године – Министар пољопривреде и заштите животне средине у Влади Републике Србије Бранислав Недимовић саопштио је, након састанка са представницима казахстанског холдинга “Казагро”, да Србија и Казахстан могу да формирају заједнички фонд у циљу повећања инвестиција у обе земље, као и спољнотрговинске размене. | даље »
10.02.2017.
Отварање рудника у региону Тимока донеће бројна радна места
Београд, 10. фебруар 2017. године – Министар рударства и енергетике у Влади Републике Србије Александар Антић и извршни директор канадске рударске компаније "Nevsun Resource" Фрејзер Буршијер оценили су на данашњем састанку да је остварен значајан напредак у реализацији пројекта Тимок на лежишту „Чукару Пеки“. | даље »
09.02.2017.
Србија успешна у примени енергетских "меких мера"
Београд/Скопље, 9. фебруар 2017. године – Министарство рударства и енергетике Владе Републике Србије саопштило је да је на састанку министара енергетике земаља западног Балкана одржаном данас у Скопљу констатовано да Република Србија успешно спроводи имплементацију енергетских "меких мера". | даље »
09.02.2017.
Бесплатне обуке за привреднике у регионалним развојним агенцијама
Београд, 9. фебруар 2017. године – Министарство привреде Владе Републике Србије, Развојна агенција Србије и регионалне развојне агенције организоваће у градовима широм земље бесплатне обуке за привреднике и оне који размишљају о покретању сопственог посла. | даље »
07.02.2017.
Пуна примена Закона о превозу путника у друмском саобраћају
Београд, 7. фебруар 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да не постоји ниједан разлог да се Закон о превозу путника у друмском саобраћају не примењује и поручила да држава неће дозволити његово непоштовање. | даље »
07.02.2017.
Значајни губици због сиве економије у друмском траспорту
Београд, 7. фебруар 2017. године – Помоћник министра грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у Влади Републике Србије Саша Стојановић изјавио је данас да нови Закон о превозу путника у друмском саобраћају није рестриктивнији нити уводи било какву новину у односу на постојеће прописе. | даље »
31.01.2017.
Мотивисати младе да се баве пољопривредном производњом
Сомбор, 31. јануар 2017. године – Министар пољопривреде и заштите животне средине у Влади Републике Србије Бранислав Недимовић изјавио је данас у Сомбору да је један од циљева увођења нове мере подршке младим пољопривредним произвођачима и смањење незапослености у Србији. | даље »
31.01.2017.
Од данас електронско плаћање обраде финансијских извештаја
Београд, 31. јануар 2017. године – Министар државне управе и локалне самоуправе у Влади Републике Србије Ана Брнабић истакла је да је од данас омогућено електронско плаћање накнада за обраду финансијских извештаја у Агенцији за привредне регистре, као и приступ Посебном информационом систему АПР-а за састављање и достављање извештаја за 2016. годину. | даље »
29.01.2017.
За припрему инфраструктурних пројеката 140 милиона динара
Београд, 29. јануар 2017. године – Министарство привреде Владе Републике Србије упутило је јавни позив локалним самоуправама за суфинансирање израде пројектно-техничке документације за пројекте изградње и унапређења индустријских и пословних зона, инкубатора и кластера, обнављање браунфилд локација, као и развијање саобраћајне и комуналне инфраструктуре. | даље »
28.01.2017.
Помоћ градовима и општинама за инфраструктурне пројекте
Београд, 28. јануар 2017. године – Министарство привреде Владе Републике Србије саопштило је да је данас упутило јавни позив локалним самоуправама за пријаву пројеката који ће бити подржани у наредне две године кроз Програм подршке унапређењу локалне и регионалне инфраструктуре „Градимо заједно“. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Основне информације
Пољопривреда
Индустрија, енергетика и рударство

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs