Најавe и обавештења

21.07.2017. | 09:15
Министар омладине и спорта у Влади Републике Србије Вања Удовичић примиће српске кајакаше који су освојили медаље на Европском првенству у кајаку у Пловдиву у Бугарској у петак, 21. јула, у 9.15 часова, у Влади Србије, Немањина 11.

Пријему ће поред спортиста, њихових тренера и селектора репрезентације, присуствовати и председник Кајакашког савеза Србије Мирко Нишовић.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено да сниме почетак сусрета, по чијем ће завршетку бити издато саопштење.

За праћење овог догађаја неопходно је послати акредитације за представнике медија најкасније до петка, 21. јула, до 8 часова, на имејл press@mos.gov.rs.
21.07.2017. | 10:00
Министар правде у Влади Републике Србије Нела Кубуровић учествоваће у раду округлог стола на тему измена Устава Србије, у делу који се односи на правосуђе, у петак, 21. јула, у 10 часова, у Палати Србије, Булевар Михајла Пупина 2.

Присутнима ће се у уводном делу обратити и шеф Преговарачког тима за вођење преговора о приступању Србије Европској унији Тања Мишчевић и директор Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Србије Жарко Степановић.

У радном делу округлог стола помоћник министра правде и шеф преговарачке групе за Поглавље 23 Чедомир Бацковић говориће о актуелним уставним решењима у области правосуђа и пристиглим предлозима за промену Устава Србије, након чега ће уследити дискусија са представницима организација цивилног друштва.

Округли сто организују Министарство правде и Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом.

Акредитације, које треба да садрже име, презиме и број личне карте, неопходно је доставити најкасније до четвртка, 20. јула, до 14 часова, на имејл press@mpravde.gov.rs.
21.07.2017. | 14:00
Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састаће се са амбасадором Канаде у Србији Филипом Пинингтоном у петак, 21. јула, у 14 часова у Министарству спољних послова, Кнеза Милоша 24.

Сниматељима и фоторепортерима омогућено је снимање почетка састанка, по чијем ће завршетку бити издато саопштење.

За праћење овог догађаја неопходно је послати акредитације за представнике медија најкасније до петка, 21. јула, до 10 часова, на имејл dinfmsp@gmail.com.

Акредитације треба да садрже име и презиме, функцију и број личне карте свих чланова екипе.
21.07.2017. | 15:30
Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састаће се са председником Института Исток-Запад Камероном Мантером у петак, 21. јула, у 15.30 часова, у Министарству спољних послова, Кнеза Милоша 24.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено да сниме почетак састанка, по чијем ће завршетку бити издато саопштење.

За праћење овог догађаја неопходно је послати акредитације за представнике медија најкасније до петка, 21. јула, до 10 часова, на имејл dinfmsp@gmail.com.

Захтеви за акредитације треба да садрже име и презиме, функцију и број личне карте свих чланова екипе.
22.07.2017. | 11:00
Потпредседник Владе Републике Србије и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић званично ће отворити Дринску регату у Бајиној Башти у суботу, 22. јула, у 11 часова.

На овогодишњој регати, 24. по реду, очекује се рекордних 20 хиљада учесника на спусту Дрином и више од 120 хиљада посетилаца.
22.07.2017. | 17:00
Министар просвете, науке и технолошког развоја у Влади Републике Србије Младен Шарчевић присуствоваће свечаном отварању каравана „Дух младости“ у Сремској Митровици у суботу, 22. јула, у 17 часова, на Градској плажи.

Изјаве за медије предвиђене су у 17.20 часова.
http://www.srbija.sr.gov.yu/vesti/dogadjaji.php?id=1516
Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs