Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Најавe и обавештења

Најавe и обавештења

22.08.2017. | 10:00
Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде у Влади Републике Србије Бранислав Недимовић и министар хране, пољопривреде и сточарства Републике Турске Ахмет Ешреф Факибаба потписаће Акциони план у области пољопривреде, у уторак, 22. августа, хотел "Метропол", Булевар краља Александра 69.

Документ ће бити потписан након билатералног састанка Недимовића и Факибабе, који ће бити организован уочи отварања турско-српског Агробизнис Форума на којем се очекује долазак више од 150 представника турских пољопривредних фирми, али и продајних ланаца као могућих откупљивача српских производа.

Агенда:

10 – 10.50 часова – билатерални састанак Недимовића и Факибабе. Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка састанка;
10.50 – 11.10 часова – потписивање Акционог плана и изјаве за медије Недимовића и Факибабе;
12.20 – 12.45 часова – обраћање Недимовића на турско-српском Агробизнис Форуму.
22.08.2017. | 10:00
Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић учествоваће на седници Социјално-економског савета Републике Србије, која ће бити одржана у уторак, 22. августа, у 10 часова, у згради Владе Србије, Немањина 11.

На 70. редовној седници биће речи о Нацрту закона о платама службеника и намештеника у органима аутономне покрајине и јединицама локалне самоуправе, оснивању и функционисању локалних социјално-економских савета, као и о формирању делегације Савета за учешће на Глобалној конференцији за искорењивање дечијег рада.

Медијима ће бити омогућено снимање почетка седнице, по чијем ће завршетку бити издато саопштење.
22.08.2017. | 12:00
Потпредседник Владе Репубике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић присуствоваће пуштању у саобраћај деонице Y крака од сомборског до бачкотополског пута, у уторак, 22. августа, у 12 часова.

У питању је обилазница око Суботице која треба да повеже граничне прелазе Хоргош и Келебију.

Том приликом присутнима ће бити представљен пројекат и динамика изградње целокупне деонице.
22.08.2017. | 13:00
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић ће у уторак, 22. августа у 13 часова у згради Владе Србије, Немањина 11 (Жути салон) потписати Протокол о сарадњи у реализацији програма волонтирања са деканима Правног и Факултета политичких наука Универзитета у Београду, проф. др Симом Аврамовићем и проф. др Драганом Симићем.

Организатор програма је Министарство, у циљу промоције волонтирања и пружања помоћи корисницима волонтирања, а посебно онима којима је помоћ најпотребнија и који се обрате Министарству или установама социјалне заштите за пружање помоћи ради ефикаснијег остваривања њихових права у областима из делокруга Министарства.

Волонтери у складу са овим програмом могу да буду студенти на основним, мастер, специјалистичким или докторским студијама Факултета политичких наука и Правног факултета Универзитета у Београду.
22.08.2017. | 15:30
Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић састаће се са министром хране, пољопривреде и сточарства Републике Турске Ахметом Ешрефом Факибабом у уторак, 22. августа, у 15.30 часова, у хотелу "Метропол", Булевар Краља Александра 69.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено да сниме почетак састанка, по чијем ће завршетку бити издато саопштење.

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs