Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Најавe и обавештења

Најавe и обавештења

05.12.2016. | 11:00
Председник Владе Републике Србије Александар Вучић састаће се са европским комесаром за суседску политику и преговоре о проширењу Јоханесом Ханом у понедељак, 5. децембра.

Том приликом, премијер Вучић ће у 11 часова присуствовати церемонији потписивања Финансијског уговора за подршку темељној трансформацији јавне управе Републике Србије у просторијама ЕУ Инфо центра, Краља Милана 7, Београд.

Након церемоније потписивања планиране су изјаве премијера Александра Вучића и европског комесара Јоханеса Хана.

Акредитације су обавезне за новинарске екипе.

Контакт особа је Александар Јованчић, 063/452-965, имејл aleksandar.jovancic@euinfo.rs.
13.12.2016. |
Састанак Савета министара спољних послова држава чланица Организације за црноморску економску сарадњу (БСЕЦ) биће одржан у уторак, 13. децембра, у Палати Србије, Михајла Пупина 2.

За праћење 35. Министарског савета акредитације су обавезне.

Министар спољних послова Руске Федерације Сергеј Лавров, који ће 12. децембра боравити у билатералној посети Србији, учествује на овом скупу, а само медијске екипе акредитоване за састанак Савета моћи ће да прате и билатералну посету Лаврова.

Акредитације је искључиво електронским путем могуће послати путем сајта www.bsec-serbia2016.rs (регистрација/опција новинари/PRESS) најкасније до понедељка, 5. децембра, до 12 часова.

Након овог термина заинтересовани представници медија неће бити у могућности да се акредитују, будући да ће сајт бити затворен.

За акредитацију је неопходна и фотографија, портрет, на белој позадини, квалитета најмање 400 dpi, идеалне величине 41×34 mm, уз напомену да је неопходно испунити сва поља латиничним словима.

Након уредно попуњеног формулара, представници медија добиће повратни имејл да је њихова акредитација узета у разматрање. Редакције које желе да пријаве репортажна кола морају попунити формулар који се налази на истом сајту.

За додатне информације можете контактирати Прес службу Министарства спољних послова, број телефона 011/306-86-64 или имејл press@mfa.rs.

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs