Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Најавe и обавештења

Најавe и обавештења

25.05.2018. | 10:00
Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састаће се са амбасадором Италије у Србији Карлом Ло Кашом у петак 25. маја, у 13 часова, у Министарству спољних послова, Кнеза Милоша 24.

Сниматељима и фото-репортерима омогућено је снимање почетка састанка, по чијем ће завршетку бити издато саопштење.

За праћење овог догађаја неопходно је послати акредитације за представнике медија најкасније до петка, 25. маја, до 10 часова, на имејл dinfmsp@gmail.com.

Акредитације треба да садрже име и презиме, функцију и матични број свих чланова екипе.
25.05.2018. | 10:00
Помоћник министра привреде у Влади Републике Србије Александар Старчевић учествоваће на последњем округлом столу поводом јавне расправе о Предлогу правилника о безбедности дечјих игралишта у петак, 25. маја, у 10 часова, у Привредној комори Србије, Ресавска 13–15.
Изјаве за медије су предвиђене у 9.50 часова.
25.05.2018. | 10:00
Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић откриће, заједно са потпредседником Владе и министром унутрашњих послова Небојшом Стефановићем, директором полиције Владимиром Ребићем и градоначелником Београда Синишом Малим, спомен-обележје у знак сећања на припаднике Министарства унутрашњих послова у петак, 25. маја, у 10 часова, испред Платоа СИВ 3, Омладинских бригада 1.

Спомен-обележје ће бити откривено у знак сећања на припаднике МУП-а који су жртвовали своје животе обављајући службену дужност, зарад мира и безбедности Републике Србије.

Потребно је да медијске екипе буду испред СИВ-а 3 у петак, 25. маја, у 9.45 часова.
25.05.2018. | 10:00
Спомен-обележје у знак сећања на припаднике Министарства унутрашњих послова који су жртвовали своје животе обављајући службену дужност зарад мира и безбедности Републике Србије биће откривено у петак, 25. маја, у 10 часова, плато испред СИВ-а 3, Омладинских бригада 1.

Спомен-обележје откриће председница Владе Републике Србије Ана Брнабић, потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, директор полиције Владимир Ребић и градоначелник Београда Синиша Мали.

Потребно је да медијске екипе заинтересоване за праћење овог догађаја код спомен-обележја испред СИВ-а 3 буду најкасније у 9.45 часова.
25.05.2018. | 11:30
Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, председник Републике Србије Александар Вучић и председница Владе Републике Србије Ана Брнабић обићи ће радове на изградњи моста преко Саве и Колубаре, на деоници ауто-пута Е-763 од Сурчина до Обреновца, у петак, 25. маја, у 11.30 часова.

Обиласку радова присуствоваће и амбасадор НР Кине у Србији Ли Манчанг.

Превоз за представнике медија из Београда је организован и окупљање је на платоу испред Скупштине Града Београда у 9.15часова, а полазак у 9.30 часова.

Уколико екипа долази сопственим превозом, молимо да користите следећу руту: Обреновачким путем иде се до Барича, где се 1.300 метара од семафора, након фудбалског терена "Прва искра", наилази на проширење пута и ту треба скренути десно.

Након 450 метара, код фабрике, скреће се лево и прати пут који води до градилишта односно одредишта.

За праћење овог догађаја неопходно је послати акредитације за представнике медија најкасније до петка, 25. маја, до 8 часова, на имејл pr@putevi-srbije.rs.

Потребно је навести да ли ћете користити организовани превоз.

Акредитације треба да садрже име, презиме, број телефона и број личне карте свих чланова екипе.
25.05.2018. | 11:30
Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић и председник Републике Србије Александар Вучић обићи ће радове на изградњи моста преко Саве и Колубаре на деоници од Сурчина до Обреновца у петак, 25. маја, у 11.30 часова.

Напомена:

Неопходно је послати акредитације за представнике медија најкасније до петка, 25. маја, до 8 часова, на имејл pr@putevi-srbije.rs, са напоменом да ли ћете користити организовани превоз.

Акредитације треба да буду на меморандуму редакције и да садрже: име и презиме, функцију и број личне карте сваког члана екипе.

Превоз за представнике медија из Београда је организован и окупљање је на платоу испред Скупштине Града Београда у 9.15 часова, а полазак је у 9.30 часова.

Уколико ваша екипа долази сопственим превозом, молимо да користите следећу руту: Обреновачким путем иде се до Барича, где се 1.300 метара од семафора, након фудбалског терена "Прва искра", наилази на проширење пута и ту треба скренути десно.

Након 450 метара, код фабрике, скреће се лево и прати пут који води до градилишта, односно одредишта.
25.05.2018. | 15:00
Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић и председник Интерпарламентарне уније (ИПУ) Габријела Куевас Барон састаће се у петак, 25. маја, у 15 часова, у Министарству спољних послова, Кнеза Милоша 24.

Сниматељима и фото-репортерима омогућено је снимање почетка састанка, по чијем ће завршетку бити издато саопштење.

За праћење овог догађаја неопходно је послати акредитације за представнике медија најкасније до петка, 25. маја, до 10 часова, на имејл dinfmsp@gmail.com.

Акредитације треба да садрже име и презиме, функцију и број личне карте свих чланова екипе.
27.05.2018. | 12:00
Централна манифестација поводом обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције биће одржана у недељу 27. маја, у 12 часова, испред Дома Народне скупштине Републике Србије, Трг Николе Пашића 13.

У склопу обележавања Дана Министарства унутрашњих послова у 9.30 часова у Кнез Михаиловој улици биће одржан традиционални свечани дефиле чете коњаника Полицијске бригаде и полицијских оркестара Србије, Мађарске и Пољске.

Припадници Министарства унутрашњих послова ће у Пионирском парку од 10 часова на тактичко-техничком збору приказати своје вештине и опрему, а програм ће бити прилагођен најмлађима који ће моћи да уживају у дружењу са полицијским службеницима и да се упознају са радом полиције.

Прослава Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције завршава се у 20.30 часова концертом полицијских оркестара министарстава унутрашњих послова Србије, Пољске и Мађарске, као и познатих домаћих певача на Калемегданској променади.

Потребно је да се медијске екипе акредитују за праћење активности у склопу обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције најкасније до петка, 25. маја, до 12 часова, на имејл biro@mup.gov.rs.

Акредитације ће се подизати у суботу, 26. маја од 12 до 17 часова, у канцеларији 106 Одељења за медије и комуникације, Палата Србија, Булевар Михајла Пупина 2, западно крило.

Неопходно је да медијске екипе које ће пратити централну манифестацију на улазу из Улице Драгослава Јовановића буду на месту догађаја најкасније до 11.15 часова.

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs