Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Најавe и обавештења

Најавe и обавештења

18.01.2017. |
Председник Владе Републике Србије Александар Вучић боравиће од 17. до 20. јануара у Давосу, где ће учествовати на 47. годишњем састанку Светског економског форума.

Том приликом, премијер Вучић имаће одвојене сусрете са председником Народне Републике Кине Си Ђинпингом, председницом Швајцарске Конфедерације Дорис Лојтард, као и потпредседником САД Џозефом Бајденом.

Током боравка у Давосу, планирани су и билатерални сусрети премијера Вучића са премијером Грузије Георги Квирикашвилијем, министром спољних послова Аустрије Себастијаном Курцом, бившим председником Европског парламента Мартином Шулцом, представницима компанија Ал-Дахра, Delhaize, Лукоил, Bloomberg, као и других светских компанија, који ће присуствовати форуму у Давосу.
18.01.2017. | 09:30
Министар просвете, науке и технолошког развоја у Влади Републике Србије Младен Шарчевић говориће на почетку презентације Tec2Screen платформе за техничку едукацију у среду, 18. јануара, у 9.30 часова, у конференцијској сали Научно-технолошког парка у Београду, Вељка Дугошевића 54.

Циљ презентације јесте промовисање нових светских трендова и технологија у образовању, а који помажу да се на ефикасан начин спроводи практичан део наставе у средњем стручном и дуалном образовању.
18.01.2017. | 13:00
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Александар Вулин обићи ће Привремени центар за тражиоце азила у Крњачи у среду, 18. јануара, у 13 часова, Панчевачки пут бб.

У овом центру тренутно борави приближно хиљаду миграната.
18.01.2017. | 13:00
Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Владе Републике Србије Ненад Иванишевић обићи ће са представницима хуманитарног удружења "Мормонска црква" Дом за децу ометену у развоју "Колевка" у Суботици у среду, 18. јануара, у 13 часова, Јаше Игњатовића 6.

Током посете биће речи о пружању помоћи малолетним мигрантима без родитељског старања, за које у оквиру Дома "Колевка" постоји новоизграђени смештајни објекат.
18.01.2017. | 20:00
Помоћник министра просвете, науке и технолошког развоја у Влади Републике Србије Љубиша Антонијевић говориће на представљању кампање "Сваки дан има бољи укус уз осмех" компаније "PepsiCo" у среду, 18. јануара, у 20 часова, у ресторану "Шехер", Андре Николића 1.

Циљ ове кампање јесте опремање заједничких просторија у одабраним студентским домовима у Београду, Нишу, Новом Саду, Крагујевцу, Суботици, Чачку и Косовској Митровици.
30.01.2017. |
Председник Владе Грчке Алексис Ципрас боравиће у званичној посети Србији 30. и 31. јануара.

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs