Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Најавe и обавештења

Најавe и обавештења

31.08.2016. | 10:00
Министар просвете, науке и технолошког развоја у Влади Републике Србије Младен Шарчевић одржаће састанак са директорима основних и средњих школа са територије Београда у среду, 31. августа, у 10 часова, у Медицинској школи на Звездари, Вељка Дугошевића бб.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка састанка и уводног обраћања Шарчевића, након чега ће скуп бити затворен за јавност.
31.08.2016. | 10:00
Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић посетиће Основну школу „Вожд Карађорђе“ у Јакову у среду, 31. августа, у 10 часова, Бољевачка 2.
31.08.2016. | 11:00
Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састаће се са амбасадором Италије у Србији Ђузепеом Манцом у среду, 31. августа, у 11 часова, у Министарству спољних послова, Кнеза Милоша 24.

Сниматељима и фоторепортерима омогућено је снимање почетка састанка, након којег ће медијима бити прослеђено саопштење.

За праћење овог догађаја неопходно је послати акредитације за представнике медија најкасније до среде, 31. августа, до 9 часова, на имејл dinfmsp@gmail.com.

Акредитације треба да садрже име и презиме, функцију и матични број свих чланова екипе.
31.08.2016. | 11:00
Председник Владе Републике Србије Александар Вучић примиће пацијенте који су на листи чекања за трансплантацију органа и који су последњих месеци лидери кампање "Најважнији позив у животу" у среду, 31. августа, у 11 часова, у згради Владе Србије, Немањина 11.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка састанка, након којег ће медијима бити прослеђено саопштење.
31.08.2016. | 15:00
Министар просвете, науке и технолошког развоја у Влади Републике Србије Младен Шарчевић присуствоваће седници Републичког одбора Синдиката образовања Србије у среду, 31. августа, у 15 часова, у просторијама синдиката, Дечанска 14.
03.09.2016. | 10:00
Министар пољопривреде и заштите животне средине у Влади Републике Србије Бранислав Недимовић посетиће Индустрију меса „Митрос“ у Сремској Митровици у суботу, 3. септембра, у 10 часова, Јарачки пут бб.

Недимовић ће, након посете фабрици, обићи и сеоско домаћинство „Чикић“ у селу Засавица, Војвођанска 70.

Организовани превоз полази у суботу, 3. септембра, у 8.30 часова, испред Министарства пољопривреде и заштите животне средине, Немањина 22-26.

Акредитације је, због организованог превоза, неопходно послати најкасније до четвртка, 1. септембра, до 13 часова, на имејл press@minpolj.gov.rs.

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs