Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Најавe и обавештења

Најавe и обавештења

25.03.2017. | 10:00
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Александар Вулин присуствоваће међугенерацијској радној акцији под називом „Океј за све генерације“, у суботу, 25. марта, у 10 часова, у Дому пензионера Вождовац, Качерска 6-12.

У радној акцији пролећног спремања дворишта учествоваће пензионери Геронтолошког центра Београд, станари домова УГЦБ, чланови дневних центара и клубова за старије, као и волонтери Црвеног крста, деца и млади корисници установа социјалне заштите, запослени у УГЦБ и сви заинтересовани грађани.

Радну акцију ће подржати и волонтери сениори, чланови „О'рук“ програма у оквиру дневних центара и клубова за старије, који ће одржати креативну радионицу технике „плетења“ старих новина и кеса.

Установа Геронтолошки центар Београд пружа услуге смештаја за око 1.200 корисника у четири дома − Дом Бежанијска коса, Дом Вождовац, Дом Карабурма и Стационар, а у оквиру дневних центара и клубова обавља се служба помоћи у кући и клупски боравак за више од девет хиљада Београђана.
25.03.2017. | 10:00
Министар омладине и спорта у Влади Републике Србије Вања Удовичић посетиће Омладински клуб у Лесковцу у суботу, 25. марта, у 10 часова, Светозара Марковића 23.

Након тога, Удовичић ће присуствовати јавном спортском часу у Врању, у 13 часова, спортски терени, Моше Пијаде бб.
25.03.2017. | 11:00
Председник Владе Републике Србије Александар Вучић присуствоваће свечаности поводом пријема нових полицијских службеника у Министарство унутрашњих послова у суботу, 25. марта, у 11 часова, Палата Србија, Булевар Михајла Пупина 2, централни плато испред фонтане.

НАПОМЕНА: Догађај могу да прате новинарске екипе које су се акредитовале у Одељењу за медије и комуникације Министарства унутрашњих послова.

Контакт телефон: 011/313-97-81.
25.03.2017. | 11:00
Потпредседник Владе Републике Србије и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић отвориће реконструисани објекат бањског купатила у Јошаничкој бањи у суботу, 25. марта, у 11 часова.

Бањско купатило, које датира још из 1935. године, потпуно је реконструисано средствима ресорног министарства.
25.03.2017. | 11:00
Свечаност поводом пријема нових полицијских службеника у Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије биће одржана у суботу, 25. марта, у 11 часова, на централном плату испред Палате Србије, Булевар Михајла Пупина 2.

Предвиђено је да новинари дођу најкасније до 10 часова на источни улаз Палате Србије и са собом понесу акредитације, које су обавезне за праћење овог догађаја.

Акредитације се преузимају данас, 24. марта, од 15 часова, канцеларија 106-107, западно крило Палате Србије.
25.03.2017. | 20:00
Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Владе Републике Србије Ненад Иванишевић присуствоваће хуманитарној вечери ,,Суботица љуља срцем“ за децу из Дома ,,Колевка“, у суботу, 25. марта, у 20 часова, у хотелу ,,Патриа“ у Суботици, Ђуре Ђаковића 1а.

Хуманитарно вече обележиће продаја уметничких слика из Србије и Хрватске, као и продајна изложба радова корисника Дома за децу ометену у развоју ,,Колевка“.
27.03.2017. | 10:00
Социјално-економски савет Републике Србије одржаће 67. редовну седницу, посвећену стању колективног преговарања у реалном сектору у Србији, у понедељак, 27. марта, у 10 часова, у згради Владе Србије, Немањина 11.

По завршетку седнице, у 12 часова, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин одржаће конференцију за новинаре.
27.03.2017. | 13:00
Министар правде у Влади Републике Србије Нела Кубуровић уручиће вршиоцу функције председника Привредног апелационог суда Јасминки Обућини рачунарску опрему намењену Привредном апелационом суду и привредним судовима у 16 градова у Србији, вредну приближно 120 милиона динара, у понедељак, 27. марта, у 13 часова.

Примопредаја опреме биће организована испред зграде Врховног касационог суда, Немањина 9, у којој се налази и Привредни апелациони суд.

Министарство правде је, у циљу унапређења рада правосуђа и побољшања капацитета привредних судова у Србији, обезбедило по 200 десктоп рачунара и монитора, 200 штампача, 30 скенера, пет фотокопир апарата, као и 50 уређаја за непрекидно напајање (УПС) и један сервер.

Поред Кубуровић и Обућине, догађају ће присуствовати и председник Врховног касационог суда и Високог савета судства Драгомир Милојевић.

За праћење овог догађаја неопходно је послати акредитације за представнике медија најкасније до понедељка, 27. марта, до 9 часова, на имејл press@mpravde.gov.rs.

Акредитације треба да садрже име, презиме и број личне карте свих чланова екипе.

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs