Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english | italiano 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Најавe и обавештења

Најавe и обавештења

27.06.2016. | 09:00
Председник Владе Републике Србије Александар Вучић састаће се са директорком Светске банке за југоисточну Европу Елен Голдстин и директорком за стратешка и оперативна питања Мариам Шерман у понедељак, 27. јуна, у 9 часова, у згради Владе Републике Србије, Немањина 11.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка састанка, након којег ће медијима бити прослеђено саопштење.
27.06.2016. | 10:30
Председник Владе Републике Србије Александар Вучић састаће се са председником Парламента Кубе Хуаном Естебан Ласом Ернандосом у понедељак, 27. јуна, у 10.30 часова, у згради Владе Републике Србије Немањина 11.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка састанка, након којег ће медијима бити прослеђено саопштење.
27.06.2016. | 10:30
Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић потписаће са градоначелником Ужица Тихомиром Петковићем уговор о финансирању радова на реконструкцији и доградњи постројења за пречишћавање воде за пиће „Петар Антонијевић“ на Церовића брду у понедељак, 27. јуна, у 10.30 часова, Градска кућа Ужице, Димитрија Туцовића 52.

Уговор, који је вредан 400 милиона динара, ће омогућити изградњу фабрике воде. На тај начин биће омогућено уредно снабдевање здравом, пијаћом водом 70.000 грађана Ужица и околине.
27.06.2016. | 11:30
Министар омладине и спорта у Влади Републике Србије Вања Удовичић примиће српске кајакаше, који су на управо завршеном Европском првенству у Москви освојили четири медаље, у понедељак, 27. јуна, у 11.30 часова, у Палати Србија, Булевар Михајла Пупина 2, Кабинет министра, источни улаз.

Поред свих освајача медаља, пријему ће присуствовати и њихови тренери, као и представници Кајакашког савеза Србије.

За праћење овог догађаја неопходно је послати акредитације за представнике медија најкасније до понедељка, 27. јуна, до 9 часова, имејл press@mos.gov.rs.
27.06.2016. | 12:00
Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић присуствоваће свечаности поводом уручивања уговора о донацији у оквиру трећег потпројекта Регионалног стамбеног програма збрињавања избеглица са територије Београда у понедељак, 27. јуна, у 12 часова, у Скупштини града Београда.
27.06.2016. | 16:00
Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састаће се са председником Националне скупштине народне власти Републике Кубе Естебаном Ласом Ернандесом у понедељак, 27. јуна, у 16 часова, у Министарству спољних послова, Кнеза Милоша 24.

Сниматељима и фоторепортерима омогућено је снимање почетка састанка, након којег ће медијима бити прослеђено саопштење.

За праћење овог догађаја неопходно је послати акредитације за представнике медија најкасније до понедељка, 27. јуна, до 9 часова, на имејл dinfmsp@gmail.com.

Акредитације треба да садрже име и презиме, функцију и матични број свих чланова екипе.

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs