Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Најаве и обавештења

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Најавe и обавештења

Најавe и обавештења

24.02.2017. | 09:00
Комисија за спровођење Националне стратегије реформе правосуђа одржаће 27. седницу у петак, 24. фебруара, у 9 часова, у библиотеци Високог савета судства, Ресавска 42, у Београду.

На седници ће, поред осталог, бити разматрани извештаји релевантних субјеката за четврти квартал 2016. године, а биће представљена и анализа коју је израдила Радна група за израду средњорочне процене стања правосуђа имајући у виду препоруке и закључке из функционалне анализе.

Представници медија треба да доставе акредитације, са именом и презименом и бројем личне карте, на имејл press@mpravde.gov.rs, најкасније до петка, 24. фебруара, до 7.30 часова.
24.02.2017. | 09:00
Председник Владе Републике Србије Александар Вучић састаће се са амбасадором САД у Србији Кајлом Скотом у петак, 24. фебруара, у 9 часова, у згради Владе Србије, Немањина 11.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка састанка, након којег ће бити издато саопштење.
24.02.2017. | 10:15
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Александар Вулин и генерални директор Генералног директората Европске комисије за суседску политику и преговоре о проширењу Кристијан Данијелсон обићиће Привремени прихватни центар за мигранте у Обреновцу, у петак, 24. фебруара, у 10.15 часова, улица Немањина 130.

Генералног директората Европске комисије за суседску политику и преговоре о проширењу борави у дводневној посети Србији.
24.02.2017. | 10:30
Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић обићи ће радове на реконструкцији Терминала 1 Аеродрома “Никола Тесла” у петак, 24. фебруара, у 10.30 часова.

Место окупљања за медијске екипе је везни део Терминала 1 и Терминала 2, одакле ће се кренути у обилазак.

Редакције заинтересоване за праћење догађаја треба да потврде присуство екипа на имејл Прес службе Аеродрома “Никола Тесла” press@beg.aero.
24.02.2017. | 11:30
Министар без портфеља у Влади Републике Србије задужен за регионални развој и координацију рада јавних предузећа Милан Кркобабић, у оквиру спровођења нове политике регионалног развоја, ради унапређења акције "Држава Србија у селима Србије", посетиће место Облачина, у општини Мерошина, у петак, 24. фебруара, у 11.30 часова.

Догађају ће присуствовати председник општине Мерошина Сања Стајић и вршилац дужности директора ЈП „Пошта Србије“ Мира Петровић.

Акција „Држава Србија у селима Србије“ обухватиће пет села у општини Мерошина – Азбресница, Баличевац, Облачина, Балајнац и Лепаја.
24.02.2017. | 12:00
Председник Владе Републике Србије Александар Вучић присуствоваће полагању камена темељца за изградњу треће фабрике компаније "Леони" у Нишу у петак, 24. фебруара, у 12 часова, Димитрија Туцовића бб, прекопута КП дома.

За праћење овог догађаја неопходно је послати акредитације за представнике медија на имејл jasmina.milosavljevic@leoni.com.

Особа за контакт је Јасмина Милосављевић, број телефона 069/33-19-001.
24.02.2017. | 13:30
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Александар Вулин састаће се са амбасадором Републике Турске у Србији Танжу Билгичем у петак, 24. фебруара, у 13.30 часова, у Палати Србије, Плави салон, Булевар Михајла Пупина 2, источни улаз.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка састанка, по чијем ће завршетку бити издато саопштење.

За праћење овог догађаја неопходно је послати акредитације за представнике медија најкасније до петка, 24. фебруара, до 12.30 часова, на имејл press@minrzs.gov.rs.
24.02.2017. | 13:30
Канцеларија за људска и мањинска права Владе Републике Србије представиће Други извештај о спровођењу Акционог плана за остваривање права националних мањина у петак, 24. фебруара, у 13.30 часова, у Палати Србије, сала „Београд“, Булевар Михајла Пупина 2.

Присутнима ће се обратити директор Канцеларије за људска и мањинска права Сузана Пауновић, а скупу ће присуствовати представници државних органа и институција, међународних организација, организација цивилног друштва и националних савета националних мањина.
24.02.2017. | 15:15
Председник Владе Републике Србије Александар Вучић примиће прослављену филмску глумицу Монику Белучи, која ће боравити у Београду поводом свечаног отварања ФЕСТ-а.

Сусрет, којем ће присуствовати и редитељ Емир Кустурица, одржаће се у петак, 24. фебруара, у 15.15 часова, у згради Владе Србије, Немањина 11.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка састанка, након којег ће медијима бити прослеђено саопштење.

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs