Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Вести
Напредак Србије на "Дуинг бизнис листи" изузетно признање за Владу

Београд, 25. октобар 2016. године – Председник Владе Републике Србије Александар Вучић изјавио је данас да Србија жели радом да уђе међу првих 30 земаља на "Дуинг бизнис листи" Светске банке, на којој се, према данас објављеном извештају, са 59. места по старој, односно 54. места по новој методологији, попела на 47. место. | даље »
У Железари реализовани сви зацртани планови

Београд, 25. октобар 2016. године – Председник Владе Републике Србије Александар Вучић састао се данас са директором Железаре у Смедереву "Хестил Србија" Сихаи Сонгом, а састанку је присуствовао и амбасадор Кине у нашој земљи Ли Манчанг. | даље »
Подстицаји за стране филмске продукције у Србији

Београд, 25. октобар 2016. године – Председник Владе Републике Србије Александар Вучић састао се данас са продуцентима серијала "Криптон", у продукцији Warner Bross, Дејвидом С. Гојером, Дамјаном Киндлером и Хауардом Григсбијем, као и са директорком и извршним продуцентом "Work in progress" продукције Анђелком Влаисављевић, са којима је разговарао о подстицајима за стране филмске продукције и плановима за стварање регионалног филмског центра у Србији. | даље »
Србија снажно посвећена циљевима и принципима Повеље УН

Београд, 25. октобар 2016. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић указао је данас на свечаности поводом обележавања Дана Уједињених нација на допринос и континуирану посвећеност Србије у очувању и изградњи мира широм света, уз поруку да наша земља остаје снажно посвећена циљевима и принципима Повеље УН-а. | даље »
Србија међу 50 најбољих земаља у свету по условима пословања

Београд, 25. октобар 2016. године – Потпредседник Владе Републике Србије и председавајући министарској Радној групи за напредовање Србије на "Дуинг бизнис листи" Зорана Михајловић изјавила је данас да је наша земља на најновијој листи Светске банке заузела 47. место, што је најбољи пласман од када ова листа постоји. | даље »
» Сарадња са Мађарском и Аустријом на решавању мигрантске кризе
» Удруженим напорима до смањења сиве економије
» Напредак Србије на "Дуинг бизнис листи"
» Неопходна промена Закона о азилу и ојачавање граница
» Љајић у радној посети Истанбулу
» Пријем 300 професионалних војника у Војску Србије
» Неопходна измена системских закона у образовању
» Сарадња са Бугарском у области одбране
» Веће улагање у развој прерађивачких капацитета
» Обострана жеља за развој сарадње Србије и Либана
Сазнајте више
» Чланови Владе
» Документи
» Устав Републике Србије
»Стратегије
» Виртуелни музеј Зорана Ђинђића


Најаве и обавештења

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs